İsabeyli su perileri Türkiye şampiyonu oldu

Kendilerine ‘Su Perileri' ismini veren İsabeyli Softbol-Beyzbol Takımı, Karaman Valiliği ve Türkiye Beyzbol-Softbol Federasyonunun düzenlediği Türkiye Şampiyonasında 14-16 yaş kategorisinde Türkiye Şampiyonu oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2013 20:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İsabeyli su perileri Türkiye şampiyonu oldu

Cuma günü başlayan müsabakalara 26 sporcu ve iki takım sorumlusu antrenörlerle katılan Su Perileri, Türkiye'nin farklı illerinden 29 takımın mücadele ettiği şampiyonada üç gün boyunca yapılan eleme maçlarını kazanarak Final maçında Edirne takımını 11-1 gibi farklı bir skorla yenerek 14-16 yaş gurubunda Türkiye Şampiyonu oldu. 2 yıldır 1 sayıyla kaçırdıkları Türkiye Şampiyonluğunu bu yıl kazandıkları için mutlu olduklarını ifade eden Takım Antrenörü Orhan Atalay, kendilerine destek veren herkese teşekkür etti. Takım yöneticilerinden ve antrenör Şenol Babacan ise çok çalıştıklarını ve inancın zaferini yaşadıklarını söyledi.

Final maçının ardından Su Perileri takımını ilk tebrik eden Federasyon Başkanı Şahin Kömürcü olurken, takımla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. İsabeyli Beyzbol- Softbol takımında ayrı ayrı herkesi tebrik eden Şahin Kömürcü, oyunculardan bir kaçının çok iyi seviyede olduğunu ve ilk yapılacak milli takım seçmelerinde değerlendireceklerini söyledi. Kömürcü ayrıca Türkiye Beyzbol-Softbol Federasyonunun geçen hafta Ankara'da yaptığı toplantıda takım antrenörleri Orhan Atalay'ın federasyon teknik kuruluna, Şenol Babacan'ın ise eğitim kuruluna seçildiklerini ifade ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber