İzmir Valiliği'nden meteorolojik uyarı!

İzmir Valiliği, meteorolojik uyarıda bulundu. Meteoroloji 2.Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgiye göre; 21 Kasım Perşembe günü gün içerisinde aralıklarla il genelinde görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, gece saatlerinde İzmir'de etkisini artıracağı, 22 Kasım Cuma günü gün boyu, il genelinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 20 Kasım 2013 18:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İzmir Valiliği'nden meteorolojik uyarı!

saatlerde il genelinde kuvvetli (21-50 kg/m2 ) olacağı tahmin edildiği kaydedildi. 23 Kasım Cumartesi günü ise, il genelinde havanın parçalı bulutlu geçeceği, kıyı kesimlerde yerel ve hafif olmak üzere sağanak yağış geçişleri olacağı tahmin ediliyor. 24 Kasım Pazar günü yine il genelinde aralıklarla sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiği ifade edildi.

Valilik, İzmir'de uzun süredir yaşanan yağışsız günlerin sonrasında girilen yağışlı dönem ve özellikle 21 Kasım akşamı geç saatlerde başlayıp 22 Kasım Cuma günü de devam edecek kuvvetli yağış nedeniyle vatandaşların ve ilgililerin meydana gelebilecek olumsuzluklara (yerel su baskını, yıldırım, ani sel, ulaşımda aksama vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olmalarını istedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber