Silopi Kaymakamlığına el bombası atılması

Silopi'de kaymakamlık binasına yönelik 1'i polis 2 kişinin yaralanmasına neden olan el bombalı saldırıyla ilgili 7 kişi gözaltına alındı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2013 11:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Silopi Kaymakamlığına el bombası atılması

Edinilen bilgiye göre, Silopi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede çeşitli tarihlerde molotofkokteyli ve el yapımı patlayıcılılarla gerçekleştirilen saldırılara ilişkin düzenlenen operasyonlarda gözaltına alınan 9 zanlının nöbetçi mahkemede yargılandığı sırada 4 Kasım'da kaymakamlık binası önünde bekleyen zanlı yakınlarının bulunduğu bölgeden yüzü kapalı bir kişinin hükümet konağına el bombası attığı olayla ilgili polis çevrede bulunan güvenlik kameralarını incelendi.

Görüntülerden saldırganları tespit eden güvenlik güçleri, özel harekat polisleri, çevik kuvvet ve terörle mücadele ekipleri ile düzenledikleri operasyon kapsamında saldırıyı gerçekleştirdikleri iddiası ile 7 kişiyi gözaltına aldı.

Gözaltına alınan zanlıların emniyetteki sorgusu sürüyor.

Silopi'de 4 Kasım'da meydana gelen kaymakamlık binasına yönelik saldırıda Atatürk büstünün önüne düşen el bombasının patlaması sonucu vücuduna şarapnel parçaları isabet eden polis memuru E.Y ve vatandaşlardan C.P yaralanmıştı.

Silopi'de polise el bombalı saldırı:1'i polis 2 yaralı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber