Müftü ve Müezzin'den Ehl-i Beyt konseri

Çorum Ortaköy Müftüsü iken Kırklareli il Müftü Yardımcılığına atanan Adnan Zeki Bıyık gider gitmez hemen kültür faaliyetlerine başladı.

Kaynak : Memurlar.Net - Özel
Haber Giriş : 01 Aralık 2013 23:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Müftü ve Müezzin'den Ehl-i Beyt konseri

Kırklareli kültürüne canlılık katacak müftü Bıyık Ehl-i Beyt konulu ilk konserini sanatçı kişiliği olan Merkez Hızırbey Camii Müezzini Necmettin Ötün ile birlikte verecek.

"Kırklareli Hızırbey Eğitim Vakfınca Muharrem Ayı etkinlikleri kapsamında Ehl-i Beyt Sevgisi ile ilgili olarak program icra edilecek. Programda Ehl-i Beyt muhiplerinden Süleyman DEDE bir konferans verecek. Akabinde kamuoyunda Sıradışı, sanatçı müftü olarak bilinen Kırklareli İl müftü yardımcı Adnan Zeki BIYIK ve Hızırbey Camii müezzini Necmettin ÖTÜN birlikte tasavuf müsikisi konseri verecekler. Programa ayrıca TRT sanatçısı Kasidehan Bilal DEMİRYÜREK, Kerbela Kasidesi ile renk katacak. Konser programında sanatçılara Grup Tekbir sazları refakat edecek. Kırklareli Valisi, Rektör başta olmak üzere büyük bir halk kitlesinin katılacağı beklenen konser ve konferans programı 4 Aralık 2013 saat 20: 00 de rektörlük salonunda sunulacak"

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber