Başörtülü vekil ilk kez albüme girdi

Meclis tarihinde ilk kez başörtüsüyle Genel Kurul’a giren AK Parti’li 5 kadın milletvekilinin Meclis albümündeki fotoğrafları da değişti. Başörtülü vekillerin başı açık resimleri, başörtülü resimleriyle değiştirildi.

Kaynak : Star Gazetesi
Haber Giriş : 03 Aralık 2013 07:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başörtülü vekil ilk kez albüme girdi

AK Partili başörtülü milletvekillerinin yeni fotoğraflarıyla birlikte Meclis albümüne de ilk kez başrötülü milletvekili fotoğrafı girmiş oldu. Meclis başörtülü milletvekillerinin Meclis internet sitesindeki fotoğraflarını değiştirdi ve milletvekilleri sitede yeni görünümleriyle yer aldılar. 31 Ekim'de TBMM Genel Kurulu'na başörtülü olarak gelen AK Partili vekillerden Sevde Kaçar ile Gönül Şahkulubey'in yeni fotoğrafları bir süre önce siteye konulmuştu.

Sitedeki fotoğraflar değişti

Diğer milletvekilleri Gülay Samancı, Nurcan Dalbudak ve Genel Kurul'a 5 Kasım'da başörtüsüyle giren Canan Candemir Çelik'in Meclis'in internet adresindeki fotoğrafları değiştirildi. Milletvekillerinin başörtülü fotoğraflarının yer aldığı sayfada, özgeçmiş ve yasama faaliyetleri hakkındaki bilgiler ile makamlarının adresi, telefon numarası ve e-postalarına yer veriliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber