CHP, LPG'ye yapılan zamma tepki gösterdi

Cumhuriyet Halk Partisi Adıyaman İl Başkanlığı tarafından düzenlenen basın açıklamasında, LPG'ye yapılan zamma tepki gösterildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2013 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
CHP, LPG'ye yapılan zamma tepki gösterdi

Parti binasında düzenlenen basın açıklamasına CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, CHP Merkez İlçe Başkanı Hanifi Çavuş, Atatürkçü Düşünce Derneği Adıyaman Şube Başkanı Aslan Palalı ve partililer katıldı.

Yapılan zamla ilgili konuşan CHP Adıyaman İl Başkanı Av. Bilal Doğan, "Bildiğiniz gibi dün itibariyle yüzde 13.75 zam yapıldı. Bu son yıllarda birden tek seferde yapılan zamdı. İşin ilginç yanı dün aynı zamanda yıllık enflasyon oranı açıklandı. Yüzde 7. 32 enflasyon oranının olduğu bir ülkede birden yüzde 15.20 civarında bir zam yapıldı. Vatandaş bu yapılan zamdan sonra ne yiyecek ne içecek, nasıl arabasına binecek bunu sorgulamak gerekir ekonomi bakanlarına ve başbakana sormak istiyoruz. İnsanlar bundan sonra ocağı yakmamak için ya kısır yiyecek kuru köfte yiyecek. Vatandaşa gerçekten yazıktır. Biran önce bu yapılan zammın geri alınması gerekmektedir" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber