Bülent Ecevit Üniversitesinden büyük vefa

Artan destek ve katkılarla gelişim çizgisine hız katan BEÜ, gerçekleştirdiği ödül töreni ile Üniversiteye kuruluşundan bu yana "Büyük Ölçekli" tesisler kazandıran kişi ve kurumları "Bülent Ecevit Üniversitesi Hizmet Ödülleri" ile ödüllendirdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2013 18:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bülent Ecevit Üniversitesinden büyük vefa

2013-2014 Akademik Yılına öğretim üyesi ve öğrenci sayılarındaki büyük artış ile birlikte eğitim öğretim faaliyetlerini yürüttüğü bölüm/program sayılarını çeşitlendiren Bülent Ecevit Üniversitesi, yeni projelerle yoluna devam ediyor. Üniversitenin fiziki ve sosyal imkanlarını zenginleştiren tesisleri birbiri ardına hizmete alan BEÜ, özellikle son dönemde artan hayırsever katkısı ile modern ve konforlu mekanları hizmete almayı sürdürüyor.

Bu çerçevede; Bülent Ecevit Üniversitesi'nin 21 Ekim 2013 tarihli Senato Toplantısında oybirliği ile alınan karar uyarınca, geçmişten günümüze Üniversiteye büyük ölçekli tesisleri kazandırmış ve kazandırmaya devam eden Zeki Yurtbay, Mithat Çanakçı, Mehmet Çanakçı, Ahmet Erdoğan, Yusuf Günay, Mevlüt Hamzaoğlu, Ümit Velioğlu, Vahdet Velioğlu, Zuhal Yılmaz, Av. Hikmet Odabaş, Av. Ali Osman Odabaş ile Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı'na "BEÜ Hizmet Ödülü" takdim edildi.

HAYIRSEVERLERİN KATKISI 17 MİLYON TL'YE ULAŞTI

Üniversitenin gelişmesi yönünde çok büyük fedakarlıklar ve katkılar yapan eğitim gönüllülerinin ve hayırseverlerin bugüne kadar Bülent Ecevit Üniversitesi'ne yaptıkları katkının maddi değeri toplamda yaklaşık olarak 17.060.000 TL'ye ulaştı. Bu büyük ölçekli yatırımlar, sadece son dönemle sınırlandırılmayıp geçmiş yıllardan bu yana Üniversiteye büyük destek veren tüm eğitim gönüllülerine "BEÜ Hizmet Ödülleri" verildi.

HAYIRSEVERLER VE ÜNİVERSİTEYE KAZANDIRDIKLARI TESİSLER:

Ahmet Erdoğan/Ahmet Erdoğan Sağlık Hizmetleri Yüksekokulu ve Sağlık Meslek Yüksekokulu Binası

Kadri Yılmaz - Zuhal Yılmaz / Ereğli Eğitim Fakültesi Binası, Kütüphane ve İstinat Perdesi

Zeki Yurtbay, Sakine - Şevki Yurtbay / Sakine - Şevki Yurtbay Araştırma Merkezi ve Gıda Mühendisliği Binası. Yusuf Günay /Sağlık Kampüsü Camisi, Mevlüt Hamzaoğlu / Sağlık Kampüsünde Kreş Binası, Merkez Kampüste Çocuk Parkı. Mithat - Mehmet Çanakcı / Gökçebey Meslek Yüksekokulu binasının iç işleri ve tadilatı. Ali Osman Odabaş / Çaycuma Kampüsünde Mobilya Dekorasyon Atölyesi. Ümit Velioğlu / BEÜ Hastanesi Acil Servisi. Türkiye Diyanet Vakfı Zonguldak Şubesi / Merkez Kampüs Camii. Ereğli Ticaret Odası / Ereğli Eğitim Fakültesi Kampüsü alanında yemekhane ve kantin binası.

"HAYIRSEVERİN KATKILARI HER TÜRLÜ TAKDİRİN ÜZERİNDEDİR"

Hayırseverlerin ödül aldığı gecede bir konuşma yapan Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer, şunları söyledi:

"Kurumlar sadece kendi imkanları ile yol aldıkları sürece ortak başarılardan bahsetmek mümkün olmaz. Şehrine, bölgesine, ülkesine ve tüm dünyaya hizmet ve bilim üreten kurumlar olan Üniversiteler de tümüyle bu gerçekliğin farkında olmak durumundadır. Bu bakımdan Bülent Ecevit Üniversitesi hayırseverlerin sundukları katkılara büyük önem vermektedir. Desteklerini her türlü takdirin üzerinde gördüğümüz hayırsever kişi ve kurumların Üniversitemize katkılarının maddi karşılıklarından daha büyük anlamlar taşıdığına inanıyorum. Üniversitemizin büyüme ve gelişme azminin hayırseverlerimizden gördüğü destek bizim için çok büyük anlamlar taşımaktadır. "Marifet iltifata tabidir." sözünden hareketle Üniversitemize gösterilen teveccüh, bizlere daha büyük başarılara imza atmak yolunda yeni sorumluluklar yüklemektedir. Üniversitemiz bu büyük fedakarlıkları gösteren kişi ve kurumlara vefa borcunu bir parça olsun ödeyebilmek adına Bülent Ecevit Üniversitesi Hizmet Ödüllerini Senatomuzda oybirliği ile alınan karar uyarınca hayırseverlerimize takdim etmenin gururunu yaşamaktadır. Kuruluşundan bugüne kadar Üniversitemize büyük ya da küçük sunulan her türlü katkı için minnettarlığımızı ifade ediyor Hizmet Ödüllerine layık görülen destekleri için hayırseverlerimize şahsım ve Üniversitemiz adına teşekkürlerimi sunuyorum."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber