İş ve meslek danışmanı, iş istiyor

Gaziantep’te yaşayan İş ve Meslek Danışmanı Meral Koyuncu, 8 aydır iş bulamadığını belirterek, yetkililerden iş bulma konusunda yardım istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2013 11:58, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İş ve meslek danışmanı, iş istiyor

Gaziantep'te yaşayan İş ve Meslek Danışmanı Meral Koyuncu, 8 aydır iş bulamadığını belirterek, yetkililerden iş bulma konusunda yardım istedi.

Matematik bölümünden mezun olan ve ikinci üniversitesini okuyan İş ve Meslek Danışmanı Koyuncu, iş bulabilmek için yetkililerden yardım bekliyor. İş ve meslek danışmanı bölümünden mezun olan öğrenci sayısının 7 bine ulaştığını belirten Koyuncu, bölümden yeterli atamanın yapılmadığını kaydederek, bu duruma yetkililerin bir çözüm bulmasını istedi.

Meral Koyuncu, daha önce birçok yere iş başvurusu yaptığını ancak sorunlarına bir türlü çare bulunamadığını söyledi.

Özellikle Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'den yardım beklediklerini dile getiren İş ve Meslek Danışmanı Meral Koyuncu, şunları söyledi:

"Bizler büyük ve genç Türkiye olma yolunda konulan hedeflere ulaşmada en aktif rol oynamamız gereken kişiler olan İş ve Meslek Danışmanlarıyız. Toplumun temeli olan ailenin en büyük sorunu olan işsizliği çözecek olan panzehirleriz. Ama bizler işsiziz üstelik de aile dahi olamamış bireyleriz. Önce bizler atanacağız, sonra aileler dağılmasın diye çalışacağız. Bu bağlamda Gaziantep'imizin medarı iftiharı Bakanımız Fatma Şahin'in artık bizleri değerlendirmesini istiyoruz. Binlerce mektup, twit, faks ve dilekçeler ile kendisine ulaşmaya çalıştık. Sağ olsun Bakanımız İstanbul'da üç arkadaşımız ile görüştü. Kendisine sorunlarımızın anlatıldığı 16 sayfalık dosya sunuldu. Bakanımız arkadaşlarımız ile yakından ilgilendi, samimi davrandı. Artık bizlerin sorununa çözüm noktasında bakanımızdan somut adım bekliyoruz."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber