SGK'nın arazi sorunu çözülüyor

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binası kazandırılması için yapılan girişimler sonucunda, Fatih Lisesi'nin tahsis edileceği belirtildi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2013 17:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
SGK'nın arazi sorunu çözülüyor

Çaycuma Belediye Başkanı Mithat Gülşen, Belediye Mali Hizmetler Müdürü Körpüş Mısırlı, Belediye Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Veysel Özkan, yeni atanan Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Birol Saltan'ı makamında ziyaret ettiler. Belediye Başkanı Gülşen ziyarette yaptığı konuşmada, "Aynı zamanda hemşehrimiz olan Birol Saltan'ın ilçemize atanmış olduğu görevinden dolayı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Müdürümüzle güzel işler yapacağımıza yürekten inanıyoruz. Kurumlardan bu gibi hizmetlerin alınması kolay olmuyor. Bu konuda çalışmalarını sürdüren Sosyal Güvenlik Kurumu ilçe, il müdürümüz, Çaycuma Kaymakamımız ve Valimizin olumlu görüş ve düşünceleri doğrultusunda, Milli Emlak Genel Müdürlüğünce Başbakanlıktan olur alınarak araziyi kuruma kazandırıyoruz. Yakında Filyos beldesinde bulunan arazi ile takas işlemleri için çalışmalar devam etmektedir. Fatih Lisesiyle ilgili tasarrufu Milli Eğitim Müdürlüğümüz değerlendirmektedir. 2014 yatırım programına alınmasını beklediğimiz hizmet binası İstasyon Mahallesine de hayat verecektir. Ben burada tekrar emeği geçenleri teşekkür eder, ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum" dedi.

Çaycuma Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Birol Saltan ise, "Başkanımızın Daire müdürleri ile birlikte ziyaret etmeleri bizleri son derece memnun etmiştir. Kendi ilçemde görev yapmanın zorluğu olsa da kendi insanımıza hizmet vermek beni ayrıca mutlu etmekte. Bu konuda desteklerini esirgemeyeceğini inandığım Belediye Başkanıma sonsuz teşekkürlerimi sunarım" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber