Futbol oynarken kalp krizi geçiren Anadolu Lisesi öğrencisi öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 20 Nisan 2006 20:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sivas'ta 16 yaşındaki Anadolu Lisesi öğrencisi, etüt arasında çıktığı okulun bahçesinde arkadaşlarıyla birlikte futbol oynarken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Selçuk Anadolu Lisesi 9-B Sınıfı öğrencisi Emre Can Varlı (16), yatılı olarak kaldığı okulun pansiyonda, etüt çalışmaları arasındaki teneffüste, okulun bahçesinde arkadaşlarıyla futbol oynarken birden fenalaştı.

Yere yığılan Varlı'nın arkadaşları, durumu öğretmenlerine bildirdi.

Bunun üzerine okula gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinden sonra Sivas Sultan 1. İzzettin Keykavus Devlet Hastanesine kaldırılan Varlı, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

Ailesi İmranlı ilçesinde yaşadığı için 2 yıl önce kazandığı Anadolu Lisesinin pansiyonunda kaldığı bildirilen Varlı'nın, daha önceden kalp rahatsızlığı bulunduğu ve kalbinden ameliyat olduğunu belirten yetkililer, Varlı'nın kalp krizi geçirdiğini kaydettiler.

Emre Can Varlı'nın pansiyon arkadaşı Buğra Ateş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Varlı'nın okulun bahçesinde birlikte top oynarken bir anda düştüğünü, gözlerinin büyüdüğünü ambulans gelene kadar sahada bulunan bir arkadaşlarının Varlı'ya müdahale ettiğini, daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldığını belirtti.

Emre Can Varlı'nın cesedinin, hastanedeki işlemlerin ardından toprağa verilmek üzere İmranlı'ya götürüldüğü, Varlı'nın ani ölümü nedeniyle okulda eğitime kısa bir süre ara verildiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber