Mevlana Eğitim, Kültür Ve Yaşam Kampüsü'nde sona doğru

Canik Belediyesi tarafından hayata geçirilen "Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü" yakında hizmete giriyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2013 17:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Mevlana Eğitim, Kültür Ve Yaşam Kampüsü'nde sona doğru

Canik Belediyesi'nce eski sosyal tesisler içerisinde yapılan ve Karadeniz'in en büyük eğitim ve kültür kampüsü olan 'Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü'nde hazırlıklar tüm hızıyla tamamlanıyor. 7'den 77'ye herkese hitap eden eğitim ve yaşam merkezlerine sahip olan kampüsün büyük bir yatırım olduğuna dikkat çeken Canik Belediye Başkanı Osman Genç, manevi değerleri önemseyen, bilgili bir gençlik ve toplum için çalıştıklarını söyledi.

SON RÖTUŞLAR YAPILIYOR

İçinde üniversite ve KPSS'ye hazırlanacak öğrenciler için Kariyer Gelişim Merkezi, Sürekli Eğitim Merkezi, Gençlik Merkezi, çocuklar için Canik Akıl Küpü ve Etüt Merkezi, Belediye Evleri Anaokulu, Canik Nokta Anaokulu, kreş, kadınlar için 8 Mart Aile Okulu ve Eğitim Merkezi, yaşlılar için İkinci Bahar Yaşam Merkezi ile Çok Amaçlı Salon ve Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) gibi eğitim ve kültür merkezleri bulunan kampüs, son rötuşların bitmesinin ardından hizmete girecek.

"SAMSUN'A HAYIRLI OLSUN"

Eğitim en önemli öncelikleri olduğunu vurgulayan Başkan Genç, "Bir ülkenin istikbali eğitimden geçer. Canik'i anaokulundan üniversiteye eğitim merkezi yaparken, bu kampüsümüzü de geleceğimiz adına en büyük yatırım olarak görüyoruz. Eğitim alanında yaptığımız çalışmalarımızla onur duyuyoruz. Buraya Karadeniz'in en büyük eğitim ve yaşam merkezini yapıyoruz. Yakında açacağımız kampüsümüz tam bir yaşam merkezi oluyor. Burada çocuklarımız, gençlerimiz geleceğe hazırlanırken, kadınlarımız ve yaşlılarımız için de özel binalar yaptık. 'Mevlana Eğitim, Kültür ve Yaşam Kampüsü', bu yönde Karadeniz'in en büyüğü oluyor. Çalışmalarımız son aşamaya geldi. İnşallah büyük bir projeyi daha hayata geçiriyoruz. Bu kampüsümüzden tüm Samsun halkı yararlanacaktır. Şehrimize hayırlı olsun" diye konuştu.

"BİLGİLİ BİR GENÇLİK İÇİN"

Eğitimin bir ülkenin geleceği için olmazsa olmaz olduğunu ifade eden Genç, "Gençlerimiz ne kadar bilgili, donamlı, aynı zamanda ahlaki ve manevi değerlerini önemseyen olurlarsa şehrimizin ve ülkemizin de geleceği o kadar sağlam olur. Bu noktada en önemli konu hiç şüphesiz eğitimdir. Eğitimcilerimizle birlikte daha mutlu, manevi değerleri önemseyen, bilgili, hayalleri geniş nesiller yetiştirmek için çalışıyoruz. Amacımız Samsunumuzu eğitimde üst seviyede olan bir şehir yapmaktır" şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber