Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Gökhan Bayram'a kutlama

Siyasette Hitabet isimli kitap yazan Gökhan Bayram’a parti yöneticilerinden ve siyasetçilerden tebrik yağıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2013 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan, Gökhan Bayram'a kutlama

Son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bayram'ı kutladı ve kitabın yerinde bir çalışma olduğunu belirtti.

Türkiye'de siyasi hitabet konusunda ilk ve tek kitap olan ve kısa zaman içinde ses getiren Siyasette Hitabet isimli kitap ve yazarı siyasetçilerden ilgi görüyor. Siyasetçilerin halk önünde nasıl konuşması gerektiğini örnekleriyle anlatan kitap, alanında ilk olma özelliğine sahip bulunuyor. Kitabın yazarı Gökhan Bayram, son olarak CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından tebrik edildi. Kitabını bizzat takdim eden Bayram'ı kutlayan CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, çalışmanın önemli bir eksikliği gideren yerinde bir hizmet olduğunu belirtti. Kılıçdaroğlu, sonrasında ise gönderdiği özel mektupla tebriklerini sundu ve teşekkürlerini iletti. CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil'de tebriklerini gönderdiği mektupla paylaştı.

Yaptığı çalışmayı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a da ilettiğini aktaran Gökhan Bayram, siyasete katkı sunmak için yaptığı çalışmasını AK Partinin bütün MYK üyelerine takdim ettiğini, özellikle Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ve Eski Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay'ın önemli katkılar sunduğunu, Milletvekili Zeynep Karahan Uslu'nun oldukça beğendiğini belirtti. Bayram, "Tarafsız bir çalışma ortaya çıkardım. Tüm siyasetçilerimizi hitabet açısından değerlendirdim. Ak Parti'nin kadın ve gençlik kolları ile İstanbul İl Başkanlığı çalışmama umduğumun ötesinde ilgi gösterdi. Türkiye genelinde birçok teşkilat benimle irtibata geçti" dedi.

Çalışmasını MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye de takdim eden Gökhan Bayram, MHP'nin de kitabına olan ilgisinden memnun olduğunu belirtti. Bayram, "MHP'nin Genel Sekreteri Sayın İsmet Büyükataman özel bir ilgi gösterdiler. Kendileri siyasetçiler için hitabetin, konuşmanın önemli olduğunu belirttiler. Çalışmanın başucu kaynağı olacağını söylediler. MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural yakın ilgi gösterdi. Siyasetçilerimizin bu yönde önemli bir eksikliğinin olduğunu ifade ettiler" dedi. CHP Grup Başkanvekili Akif Hamza Çebi, Muharrem İnce ve Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın'da oldukça ilgilendiğini belirten Gökhan Bayram çalışmasını Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'e de gönderdiğini söyledi. Siyasette Hitabet meclis kütüphanesinde ve büyük kitapçılarda yerini aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber