900 memura, muhasebe yetkilisi olma imkanı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Aralık 2013 16:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
900 memura, muhasebe yetkilisi olma imkanı

Maliye Bakanlığı, Muhasebe yetkilisi eğitimi verecek. İlgili duyurulara aşağıda yer verilmiştir.

2014 Yılı Nüfusu 25000 Altı Belediye Ve Mahalli İdare Birlikleri (Mahalli İdareler) Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi

5018 sayılı Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol Kanununun 62 nci maddesinin ikinci fıkrası ile Muhasebe Yetkilisi Adaylarının Eğitimi, Sertifika Verilmesi ile Muhasebe Yetkililerinin Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre, belde ve nüfusu 25.000'in altında olan ilçe belediyeleri ile mahalli idare birliklerinde muhasebe yetkilisi görevini yürütmek üzere atanacak 400 muhasebe yetkilisi adayı için sertifika eğitim programı düzenlenmiştir. Tıklayınız.

2014 Yılı Sosyal Güvenlik Kurumu Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi Duyurusu

Muhasebe Yetkilisi Adaylarının Eğitimi, Sertifika Verilmesi ile Muhasebe Yetkililerinin Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe göre, Sosyal Güvenlik Kurumlarında muhasebe yetkilisi olarak görev yapacak 100 Muhasebe Yetkilisi adayı için 2014 yılında sertifika eğitim programı düzenlenecektir. Tıklayınız.

2014 Yılı Özel Bütçeli İdareler Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi Duyurusu

Muhasebe Yetkilisi Adaylarının Eğitimi, Sertifika Verilmesi ile Muhasebe Yetkililerinin Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe göre, özel bütçeli idarelerde muhasebe yetkilisi olarak görev yapacak 200 muhasebe yetkilisi adayı için 2014 yılında sertifika eğitim programı düzenlenecektir. Tıklayınız.

2014 Yılı Mahalli İdareler Muhasebe Yetkilisi Sertifika Eğitimi Duyurusu

Muhasebe Yetkilisi Adaylarının Eğitimi, Sertifika Verilmesi ile Muhasebe Yetkililerinin Çalışma Usul ve Esasları Hakkında Yönetmeliğe göre, mahalli idarelerde muhasebe yetkilisi olarak görev yapacak 200 muhasebe yetkilisi adayı için 2014 yılında sertifika eğitim programı düzenlenecektir. Tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber