Türkiye Adanalı Şans Meleğine akın ediyor

Geçen yıl yılbaşı özel çekilişinde 45 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği biletin satışını yapan Adanalı Milli Piyango bayi işletmecisi Sibel Mavruk, bu yıl ilgi odağı oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Aralık 2013 23:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Türkiye Adanalı Şans Meleğine akın ediyor

Satışlarını yüzde 100 arttıran Mavruk, İstanbul'dan bile bilet siparişi alıyor.

31 Aralık 2012 yılbaşı özel çekilişinde 45 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği "6718374" numaralı çeyrek bileti satan Sibel Mavruk'un satışları bu yıl adeta patladı. 31 Aralık 2013 yılbaşı özel çekilişinde şanslı kişi olmak isteyenler Mavruk'un ellerinden bilet almak için bayiye akın ediyor. Sadece Adana değil; Gaziantep, Mersin, Antalya, Osmaniye, Kahramanmaraş, İstanbul'dan bile gelip Mavruk'tan bilet alanlar oluyor. Bilet almaya gelenlerin ise bir-iki tane değil 2-3 bin liralık 100 tane, 300 tane bilet alarak bayiden ayrıldığını belirten Mavruk, "Sade yılbaşı özel çekilişi değil Milli Piyangon'un 9-19-29 çekilişlerinde de bizim bilet satışlarımız çok arttı. Türkiye'nin her tarafından gelip şans meleğinden bilet alalım onun eli uğurlu diye gelenler oluyor. Ayrıca diğer şans oyunlarımızda da artış oldu" dedi.

Ancak en büyük patlamayı yılbaşı özel çekiliş biletlerinde yaşadıklarına dikkat çeken Mavruk şöyle devam etti:

"Geçen yıl 55-60 bin liralık bilet satmıştık bu yıl yılbaşına 5 gün kaldı 95-100 bin liralık bilet sattık. Geçen yıl büyük ikramiye bize çıktığı için satışlarımız yüzde yüz arttı. Yılbaşına kadar satışlarımız 150 bini bulacak. İstanbul'dan bile sipariş alıyoruz. Arayıp 'geçen yıl büyük ikramiye çakın bayimisiniz', 'bize şu kadar bilet gönderebilir misiniz' diyorlar. Bunlar bizi mutlu ediyor. Bu yılda büyük ikramiye bize çıkarsa Nimet Abla'nın pabucunu dama atacağız."

Bayiye bilet almaya gelenlerin de biletleri kendisine çektirdiğini anlatan Mavruk müşterilerin kendisinin şanslı olduğunu kendisine 'şans meleği' diye hitap ettiklerini söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber