5 yıl önce kaybolan kızını arayan babanın feryadı

Gaziantep'te yaşayan Cuma Çelik, 2008 yılında kaybolan kızını motosikleti ile sokak sokak arayarak bulmaya çalışıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2013 15:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
5 yıl önce kaybolan kızını arayan babanın feryadı

Gaziantep'te yaşayan Cuma Çelik, 2008 yılında kaybolan kızını motosikleti ile sokak sokak arayarak bulmaya çalışıyor. Kalp hastası olduğunu belirten Cuma Çelik, kızı Gülgonca'yı kardeşleri ve annesinin çok özlediğini ve zor günler geçirdiklerini kaydetti.

Kendi imkanlarıyla arayıp bulamadığı kızı için yetkililere seslenerek, onlardan da yardım isteğinde bulunan Cuma Çelik, "2008 yılı 15 Mart tarihinde, kızım Gülgonca Çelik kaçırıldı. Biz ana baba olarak kendi gücümüzle hala arıyoruz. Ben devlet büyüklerine seslenmek istiyorum. Benim yavrumu bulsunlar. Başka hiç kimseden bir şey istemiyorum. Kızımı bulmak için sokaklara afiş yapıştırıyorum. Gerekirse televizyonlara da veriyorum. Gücümün yettiği kadar, Rabbim verdiği canı bu bedenden almadıkça, ben bunun peşini bırakmayacağım" diye konuştu.

Kızının kaybolduğu günden bu yana caddelerde, sokaklarda onu aradıklarını ifade eden Çelik, "Kızım kaybolduktan sonra, o gün bugündür caddelerdeyiz. Kızımızı arıyoruz. Hala Gaziantep'i gezerek afiş yapıştırıyorum. Kızımın kaybolduğu günden bu yana, hepimiz rahatsızız. Ben de kalp hastasıyım. Ben devlet büyüklerimden yardım istiyorum. Yavrumun bulunmasını istiyorum" dedi.

Şahinbey Kozluca Mahallesi yakınlarında halasına gitmek için evden ayrılan kızından bir daha haber alamadıklarını aktaran Çelik, "Kızım Gülgonca Çelik, saat 12 gibi halasına gidiyor. Oraya da ulaşmamış. Motosikletimle, Antep kazan ben kepçe dolaşarak kızımı arıyorum. Ben devletimize sesleniyorum. Gelin de halimizi görün. Gelin de kızımızı arayışımızı görün. Ben babayım diyenlere sesleniyorum" diyerek feryat etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber