13 dönümlük yer yeşil alana dönüşüyor

Karaköprü Belediyesi, yürütmüş olduğu park ve bahçe çalışmalarına her geçen gün bir yenisini ekleyerek ilçeyi adeta yeşile bürüyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 31 Aralık 2013 17:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
13 dönümlük yer yeşil alana dönüşüyor

Karaköprü Belediyesi'nin ilke edindiği ve hedefine her geçen gün ulaştığı yeşillendirme projeleri sayesinde İlçe her geçen gün yeni bir yeşil alana kavuşuyor. Yapılan bu çalışmalara bir yenisini daha ekleyen Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Akbayır Mahallesi'nde bulunan 13 dönümlük alana sahip olan içerisinde seyir terası, çocuk oyun alanları, fitnes aletleri, koşu parkurları, modern zemin döşeme çözümleri gibi içeriği bol olan büyük park yaklaşık bir buçuk ay sonra hizmete giriyor.

Park çalışmasını teknik ekip ile yakından inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, "Karaköprü park anlamında artık niteliğini değiştirmiş durumda peyzaj mimarımız, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile tüm teknik ekibimiz ile birlikte bizler parkları yaşam alanları olarak planlıyoruz. Yaklaşık bir buçuk ay içerisinde her şeyi ile bitmiş bir halde bu parkı Akbayır mahallesinden ayırdığımız Doğukent mahallemize kazandıracağız. Karaköprü'ye yakışır bir parka adım atıyoruz hemen yan tarafta da 160 bin metrekarelik bir alanda 'Yaşam Parkı' projelendirildi. Şuanda ihale işlemleri gerçekleştiriliyor. Biz artık Karaköprü'yü gerçekten Şanlıurfa'mızın en sosyal en kültürel en sporsal mekanları ile donatıp böyle bir yaşam merkezi haline getiriyoruz. Tüm vatandaşımızın hizmetinde olacak emeği geçen tüm arkadaşları ben tebrik ediyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber