Fuhuşa aracılıktan aranan 75 yaşındaki kişi yakalandı

Bursa'nın İznik ilçesinde 4 ayrı işyerinin soyulması olayına karıştığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Ocak 2014 10:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Fuhuşa aracılıktan aranan 75 yaşındaki kişi yakalandı

Bursa'nın İznik ilçesinde 4 ayrı işyerinin soyulması olayına karıştığı belirlenen 2 kişi gözaltına alındı. Polis ayrıca fuhuş suçundan 2 yıl hapis cezasıyla aranan 75 yaşındaki bir kişiyi de yakaladı.

Alınan bilgiye göre, Bursa'dan kiraladıkları araçla İznik'e gelen M.Ö (25) ve S.T (24) adlı zanlılar, aynı akşam Hüseyin Oktay, Alaaddin Misri ve Afyon Sultan sokakta bulunan 4 ayrı iş yerini soydu. İznik emniyeti, olayın ardından kayıplara karışan zanlıların peşini bırakmadı. Kimlikleri belirlenen zanlılar, Bursa'da gözaltına alındı. Ö ve T'nin yapılan sorgusunda Bursa'da da 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları öğrenildi. Zanlılar, adliyeye sevk edildi.

FUHUŞ SUÇUNDAN ARANAN KİŞİ YAKALANDI

İznik Emniyet Müdürlüğü, hırsızlık olaylarına karşı halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amaçlı ilçe giriş ve çıkışlarında kontrol noktası oluşturdu. 16 KBZ plakalı aracı ile Yenişehir'den İznik'e gelen A.A (75) polisin Yenişehir Kapı yakınlarındaki uygulama noktasına takıldı. A.A.'nın yapılan sorgusunda 'fuhuşa aracılık ve yer temin etmek sucundan' arandığı ve 2 yıl hapis cezasına çarptırıldığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan bu kişi emniyete götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber