Çocuğunuzun dersleriyle artık ÖGEM ilgilenecek

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2006 16:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Diyarbakır'da, okula giden çocukların dersleriyle ilgilenemeyen anne ve babaların yerini alacak olan Öğrenci Geliştirme Etüt Eğitim Merkezi (ÖGEM), düzenlenen görkemli bir açılışla hizmete girdi.

Açılış öncesi konuşan ÖGEM Müdürü Niyazi Aydoğan, etüt merkezinde öğrencilere rahat bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla her şeyin düşünüldüğünü belirterek, ''Çocuklar için 10 kişilik sınıflar, kendilerini geliştirebilecekleri kütüphane, müzik ve resim derslikleri, laboratuvar, hijyenik yemekhane, drama ve uygulama salonu ve anasınıfımızla öğrencilerimize hizmet vermekteyiz. ÖGEM etüt merkezi, hafta içi her gün sabah 07.30'dan akşam 18.30'a kadar öğrencilerimizin hizmetindedir. Merkezimizde sabahçı, öğlenci ve tam gün eğitim gören öğrenciler için 3 ayrı program uygulanmaktadır. Öğrencilerimiz, okudukları okuldaki sınıflara göre gruplandırılıyor" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Kutbettin Arzu da, dünyanın en güzel çalışmasının eğitime yapılan çalışma olduğunu ifade ederek, "Bugün açılan tesis, tahmin ediyorum, Ortadoğu'da bir ilktir. Diyarbakır'ın tarih boyunca kültür, eğitim, sanat merkezi olduğunu kanıtlayan bir merkez burası. Yetkililerden gerekli bilgileri aldık. Bunun Diyarbakır'ın kültürüne, eğitimine büyük katkısı olacağına inanıyorum. Bu başlangıcın devamının geleceğine inanıyorum. Bu anlamda Diyabakır'da ilk olan böyle bir tesisin açılmasında sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyorum'' diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber