Makine mühendislerinden Malkoç'a ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Belediye Başkan adayı Songül Malkoç’a makine mühendisleri tarafından hayırlı olsun ziyareti düzenlendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Ocak 2014 20:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Makine mühendislerinden Malkoç'a ziyareti

CHP Devrek Belediye Başkan adayı Songül Malkoç'a meslektaşları olan makine mühendisleri tarafından belediye başkan adayı olduğu için tebrik ziyaretinde bulunuldu. Zonguldak Makine Mühendisleri Odası Başkanı Birhan Şahin ve yönetim kurulu üyeleri tarafından ziyaret edilen Malkoç, "19 Ocak'ta yapılacak olan odanın genel kurulu öncesi hem destek istemek ve hem de hayırlı olsun dileklerini iletmek amacıyla ziyaretleri beni çok memnun etti. Öncelikle sizler benim oda başkanlığı dışında aynı zamanda arkadaşlarımsınız, kardeşlerimsiniz. 18-19 Ocak'ta makine mühendislerinin Zonguldak'ta bir kongresi var. Bir belediye başkan adayı meslektaşları olarak ben onlarla onlarda benimle gurur duyuyorlar. Ben oda seçiminde arkadaşlarıma tam destek vereceğimi ve sizin yanınızda olacağımı o gün sizlerle birlikte olacağıma da söz veriyorum. Geldiğiniz içi teşekkür ediyorum şimdiden hayırlı olsun diyorum" dedi.

Zonguldak Maden Mühendisleri Odası Başkanı Birhan Şahin ise, "Songül kardeşimize bu güzel düşünceleri için teşekkür ediyoruz. Her zaman yanımızdaydı bu kongrede yine desteklerini bekliyoruz. Aynı zamanda kendi adaylığını da tebrik ediyoruz. Bir meslektaşımızın bu tür yerlere aday olması olumlu ve onurludur. O kentin o yörenin gelişmesine büyük katkılar verecektir. Adaylık yarışında Songül Malkoç'a başarılar diliyoruz inşallah hayırlısı olur" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber