12 ilin emniyetinde görev değişikliği

KİLİS Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Mehmet Emin Çakıcı görevden alındı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 06 Ocak 2014 23:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
12 ilin emniyetinde görev değişikliği

Kilis'te uzun süredir Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini yürüten Mehmet Emin Çakıcı bugün görevden alınarak Trafik Tescil Denetleme Şube Müdürlüğü'ne atandı. Çakıcı'dan boşalan KOM Şube Müdürlüğü'ne ise Olay Yeri İnceleme Şube Müdürü Mehmet İyim getirildi.


BALIKESİR

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü'nde iki şube müdürünün görev yeri değişti.

Balıkesir'de suç ve suç örgütleri ile mücadele eden Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'nde görevli Şube Müdürü Bünyamin Kırlı Çocuk Şube Müdürlüğü görevine atandı. Çocuk Şube Müdürlüğü'nde görevli Tayfun Girgin ise KOM Şube Müdürü oldu. Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bugün gerçekleşen iki şube müdürlüğü arasındaki değişimin önümüzdeki günlerde başka şubelerde de yaşanabileceği belirtiliyor. Emniyette yapılan bu yeni görevlendirmelerin İl Emniyet Müdürü Halil Karataş'ın kendi tasarrufu olduğu kaydedildi. Son günlerde emniyet teşkilatında Emniyet Genel Müdürlüğü merkezli olarak yaşanan görev değişiklikleri kamuoyunda dikkat çekmişti.


BOLU

Bolu Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Kubilay Akgün görevinden alındı. Akgün'ün yerine personel şube müdürü olarak görev yapan Zafer Topkaya görevlendirildi. Konu ile ilgili Bolu İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar pazartesi gününün beklenmesi gerektiğini ifade etti.


ÇANAKKALE

Çanakkale'de 1.5 yıldır Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini yürüten Yaşar Kaplan, görevden alınarak Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine atandı. Kaplan'dan boşalan KOM Şube Müdürlüğü'ne ise Muhabere Elektronik Şube Müdürü Murat Sarı getirildi.

DÜZCE

DÜZCE Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Cengiz Çakıltepe görevinden alındı.

17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde devem eden değişim rüzgarı Düzce Emniyet Müdürlüğü'ne de ulaştı. Başta gümrük kaçağı sigara olmak üzere başarılı operasyonlara imza atan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Cengiz Çakıltepe yaklaşık 3 yıldır yürüttüğü görevinden alınarak, Muhabere Elektronik Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi'ne ise Düzce İl Trafik Şube Müdür Yardımcısı Serhat Cora atandı.

ELAZIĞ

ELAZIĞ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, görevden alındı.

Elazığ Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü İlkay Akyel, görevden alındı. Akyel, Ruhsat Şube Müdürlüğü'nü görevine getirildi. Görevden alınan Akyel'in yerine ise Ruhsat Şube Müdürü Hasan Dedebaş atandı.

KÜTAHYA

KÜTAHYA Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Müdürü görevinden alındı.

Türkiye'nin çeşitli illerdeki Emniyet müdürlüklerinde yaşanan görevden alınmalara Kütahya da eklendi. Kütahya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi Müdürü İbrahim Aydın Emniyet Komuta Kontrol Merkezi (EKKM) Şube Müdürlüğü görevine getirildi. İbrahim Aydın'dan boşalan KOM Şube Müdürlüğü'ne ise Kütahya Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şube Müdürü Ömer Ulusoy atandı.

SAKARYA

İSTANBUL'da, geçen 17 Aralık'ta gerçekleştirilen rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyette başlatılan görevden almalara bir yenisi eklendi. Sakarya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ziya Aygün de görevinden alındı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde yaklaşık 1.5 yıldır Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü yapan Ziya Aygün, Sakarya Valiliği tarafından bu görevinden alınarak, Sakarya Emniyet Müdürlüğü Emniyet Komuta Kontrol Merkezi'ne (EKKM) atandı. KOM Müdürlüğüne ise EKKM Müdürü Osman Elbirlik getirildi.

Görevden alınan Ziya Aygün, Sakarya'da aralarında Adapazarı Belediye Başkanı AK Partili Süleyman Dişli ve yardımcısının gözaltına alınıp tutuklanmaları, ardından üst mahkemeye yapılan itiraz sonrasında serbest kalmalarıyla sonuçlanan 'ihaleye fesat karıştırma' operasyonunu gerçekleştirmişti.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü İstihbarat Şube Müdürü Murat Akça da, geçen 25 Aralık tarihinde görevden alınmıştı.

SAMSUN

SAMSUN Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Ömer Çakmak, görevinden alındı.

17 Aralık'ta başlayan rüşvet ve yolsuzluk operasyonunun ardından emniyet müdürlüklerinde yaşanan görevden almalar, Samsun Emniyet Müdürlüğü'nde de yaşandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü olarak görev yapan Ömer Çakmak görevinden alınarak Muhabere Şube Müdürlüğüne getirildi. Ömer Çakmak'tan boşalan yere ise Canik İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Baysal atandı. Muhabere Şube Müdürü Ramazan Ünal ise Canik İlçe Emniyet Müdürü oldu.

TOKAT

TOKAT Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürü Murat Sarıkaya görevden alınarak başka bir birime atandı.

Tokat'ta Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevini yürüten Murat Sarıkaya bugün görevden alınarak Siber Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne atandı. Sarıkaya'nın yerine Lütfi Çiçek getirildi. Çiçek'in uzun yıllar Ankara'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruma ekibinde görev aldığı öğrenildi.

MALATYA

MALATYA Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erol Keskinkılıç, görevden alındı.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erol Keskinkılıç, İnşaat ve Emlak Şube Müdürlüğü görevine getirildi. Keskinkılıç'ın yerine Emniyet Komuta Kontrol Merkezi (EKKM) Şubesi'nden Şener Derin atandı.

YOZGAT

17 Aralık'ta yolsuzluk olayıyla başlayan görevden alınmalar Yozgat emniyetine de sıçradı. Bu kapsamda, Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde 2 şube müdürünün görev yeri değiştirildi.

Yozgat Emniyet Müdürlüğü'nde Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Erdoğan Boyraz, Bilgi İşlem Müdürlüğü'ne; Çevik Kuvvet Şube Müdürü Bahadır Özdemir de Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevine getirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber