Bilezik gasp eden zanlının 10 yıla kadar hapsi isteniyor

Adana'da yaşlı bir kadının iki bileziğini gasp ettiği ileri sürülen bir kişi hakkında, 4 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Ocak 2014 12:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Bilezik gasp eden zanlının 10 yıla kadar hapsi isteniyor

Emek Mahallesi'ndeki Bizim Apartmanı'nda oturan Emine H., 30 Kasım 2013'de semt pazarına gitti. Pazar dönüşü elindeki poşetlerle apartmanın girişinde asansörü beklerken, iddiaya göre, Utku K. de pazarda kolunda altın bilezik gördüğü kadını takip ederek peşinden gitti. Utku K. kadına bıçak çekip, "Sesini çıkartırsan seni öldürürüm" diyerek bilezikleri istedi. Kadın direnince de bilezikleri kolundan çıkartıp, almak istedi. Kadının "İmdat" çığlıklarını duyan komşuları kapıya çıkınca, gasp zanlısı bilezikleri alamadan kaçtı.

Ellerinde sıyrıklar oluşan kadın, hastanede ayakta tedavi edildikten sonra taburcu edildi. Eşkal ve güvenlik kamera görüntülerinin incelenmesi sonucu gasp zanlısı olduğu iddia edilen Utku K., yakalanıp gözaltına alındı. Emine H. tarafından teşhis edilen zanlı tutuklanırken, hakkında Adana 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'silahlı yağma' suçundan 4 yıldan 10 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. Önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak olan Utku K. suçlamayı kabul etmeyerek, "Kendisini tanımam. Gaspçı değilim. Beni niye teşhis ettiğini bilemiyorum. Yanıldığını düşünüyorum, başkasına benzetiyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber