Cips poşeti ile hırsızlık

Adana’da hırsızlar, girdikleri iş yerinde bulunan cips poşetine doldurdukları yaklaşık 5 bin TL değerindeki sigara ve içki ile birlikte kayıplara karıştı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Ocak 2014 13:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Cips poşeti ile hırsızlık

Adana'da sabaha karşı bir tekel bayiine giren hırsızlar, iş yerinde bulunan cips poşetine doldurdukları yaklaşık 5 bin TL değerindeki sigara ve içki ile birlikte kayıplara karıştı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Çukurova ilçesi Yüzüncü Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. Sabaha karşı saat 04.40 sıralarında iş yerine gelen 2 hırsız, kapıyı kırmak için uğraşırken, 1 kişi de çevreyi kontrol etti. 10 dakikalık bir uğraşın ardından hırsızlar demir kapıyı ve iç kapıyı levye ile kırarak içeri girdi. Hırsızlar, içeride bulunan cips poşetini boşaltarak sigara ve içkileri doldurmaya başladı. Zaman zaman dışarıyı da kontrol eden hırsızlar, 5 dakika içerisinde bin 200 TL para, laptop bilgisayar ve 5 bin TL değerindeki sigara ve içkileri alarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı ise iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

"HIRSIZLARIN BULUNMASINI İSTİYORUZ"

Sabah dükkanına geldiğinde hırsızlık olayının gerçekleştiğini fark eden Özkan Kılıç, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, güvenlik kamerası kayıtlarını alarak, hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

İş yeri sahibi Kılıç, dükkanını saat 03.30 gibi kapattığını belirterek, "Sabah geldiğimde kapı kırıktı. Güvenlik kamerasında hırsızlar demir kapıyı patlattıktan sonra içeri giriyorlar. Sigaraları, laptop bilgisayarımı, içkilerimi, kasadaki yaklaşık bin 200 TL paramı alıp gidiyorlar" dedi.

Zararının 7 ila 10 bin lira arasında olduğunu belirten Kılıç, "Hırsızların bulunmasını istiyoruz. 24 saat geçti olayın üzerinden, görüntü kayıtlarının olmasına rağmen herhangi bir sonuç alamadık. Hırsızlık Şubesi ile devamlı irtibat halindeyiz. Onlar da çalıştıklarını söylüyor ama hala bir bilgi yok" ifadelerini kullandı.

EREN BOZKURT - FATİH KEÇE

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber