Başkan Aydınlı kamyoncularla buluştu

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, organize sanayi bölgesinin karşısında bir kamyon parkı oluşturmayı planladıklarını açıkladı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Ocak 2014 22:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Başkan Aydınlı kamyoncularla buluştu

Merzifon Belediye Başkanı Mehmet Kadri Aydınlı, organize sanayi bölgesinin karşısında bir kamyon parkı oluşturmayı planladıklarını açıkladı.

Merzifon Taşıyıcılar Kooperatifi üyesi kamyoncularla buluşan Belediye Başkanı Aydınlı, "Ankara yoluna sıfır, 22 bin 530 metrekare yerde sizlere ait olan bir kamyon parkı oluşturacağız. Kamyon parkı şehrimiz ve sizler için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Kamyon parkının inşasında kamyoncuların görüşlerini de alacaklarını vurgulayan Aydınlı, "Şükürler olsun şehrimizin iş hacmi her alanda artıyor. Sizlerin zor şartlarda kazanç sağladığınızı biliyorum kışın karda yazın sıcakta gece-gündüz yollardasınız. Allah hayırlı bol kazanç versin diyorum. Kamyoncu kardeşlerimin çalışkanlığına dürüstlüğüne inanıyor, sizlerin daha fazla kazanç sağlaması için elimizden geleni yapıyoruz, bundan sonra da yapacağız" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber