Balıkesir Belediyesi'ne 'Yılın Belediyesi' ödülü

Balıkesir Belediyesi, Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen "Yılın Enleri" ödül töreninde 'Yılın İl Belediyesi' ödülünü aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Ocak 2014 20:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Balıkesir Belediyesi'ne 'Yılın Belediyesi' ödülü

Belediye Başkanı İsmail Ok'un da katıldığı '5. Yılın Enleri' ödül töreni, Ankara Rixos Otel'de yapıldı. Törende, eğitim ve kültür alanında başarılı çalışmalar yapan kişi, kurum ve kuruluşlar ödüllendirildi. Ödül sahipleri, Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri ile dernek gönüllülerinin yaptığı değerlendirmeler sonucunda belirlendi. Törende Yılın İl Belediyesi Ödülü'nü alan Başkan Ok, kısa bir konuşma yaptı.

Ok, "Hizmetlerin en hayırlısı insana yapılanıdır. Özellikle eğitim yoluyla yapılan güzel bir hizmeti gerçekleştirdiğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Ben de bir eğitimciyim. Asıl mesleğim öğretmenlik, dolayısıyla bu ödül beni çok memnun etti. Biz, resmi kurumlar olarak çalışmalar yapıyoruz ve bunlar bizim görevlerimiz arasında. Ancak bunun gönüllülük esasıyla yapılması tabii ki her zaman daha anlamlı. Dolayısıyla böyle güzel ve hayırlı bir hizmet yapan Türkiye Gönüllü Eğitimciler Derneği'ne teşekkür ediyor, başarılar diliyorum" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber