Yeni Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

Çorum İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini sürdürürken Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Aytekin Girgin, Samsun'a gelerek görevi eski müdür Dr. Mustafa Cora'dan teslim aldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Ocak 2014 19:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Yeni Milli Eğitim Müdürü göreve başladı

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Çorum İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, Samsun'a gelerek yeni görevine başladı. Yeni makamına gelen ve daha önce Çorum'da 6 yıl İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürüten Aytekin Girgin, Samsun İl Müdürlüğü görevini Dr. Mustafa Cora'dan devraldı.

Bu sırada bir konuşma yapan eski İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, "Benim burada bugün itibariyle görevim bitmiş oldu. Bu arada elimizden geldikçe ilimiz ve insanımız için çalıştık, bir şeyler yapmaya gayret ettik. Umarım faydalı olmuşuzdur. Bu arada tüm insanlarımızın, hem çalışanımızı hem Samsun halkımızın hak ve hukukunu özelikle koruma üzerine titrediğimi peşinen söylemek isterim. Bu anlamda tüm Samsunlulara hakkımı helal ediyor, onların da bana haklarını helal etmelerini istirham ediyorum ve kendilerine teşekkür ediyorum. Arkadaşıma yeni görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Görevi devralan yeni İl Milli Eğitim Müdürü Aytekin Girgin, "Biz de bugün itibariyle Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başladık. İnşallah hedefimiz Samsun'da eğitimi daha yukarıya taşımak. Tabi bu tüm öğretmenlerimizin, ildeki bürokratların, hayırseverlerin, sendikaların desteğiyle olacaktır. Bu konuda destek verecek herkese de kapımız her zaman açık olacaktır. Amacımız dediğimiz gibi, Samsun'u eğitimde önemli bir noktaya taşımak. Bu konuda ekibimize, arkadaşlarımıza güveniyoruz. İnşallah müdürümüzün bıraktığı yerden daha ileriye taşıyacağız. Bu nihayetiyle bir bayrak yarışıdır. Kendisine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber