Engelli Burcu'nun engelleri aşma çabası

Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi yine bir ilke imza atmak istiyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Ocak 2014 11:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Engelli Burcu'nun engelleri aşma çabası

Manisa Kula ilçesi Kula 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Kuruluş sakinlerinden Burcu Gül, üniversite okumak için Sistem Dershanesi'ne giderek YGS sınavına hazırlanıyor.

Halen 80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi ek ünitesi olarak hizmet veren Divlit Umutevinde kalan Burcu Gül' e kuruluş personelinin yanı sıra en büyük desteği ilçede hizmet veren Sistem Dershanesi veriyor.

Burcu Gül "Bakım rehabilitasyon merkezlerinde kalan engelliler içerisinde bu hedefine ulaşmak ve üniversite okuyarak bir ilki başarmak için büyük bir azimle çalıştığını ifade etti. Ayrıca "Benim bir hayalim vardı, bu hayalimi gerçekleştirebilmem için Müdür babamız Seyfettin Erkaya' ya ve Sistem Dershanesi Müdürü Mehmet Çakır'a desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum" dedi

Sistem Dershanesi Müdürü Mehmet Çakır; böyle bir kurumun ilçemizde bulunmasından dolayı gurur duyduğunu söylerken burada kalan engellilerin birer emanet olduğunu ve onlara elinden geleni desteği esirgemeyeceklerini ifade etti.

80. Yıl Engelsiz Yaşam Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seyfettin Erkaya konu hakkında yaptığı açıklamada "Burcu Gül' ün bir hayalinin olduğunu ve bunu gerçekleştirmek ve mutluluğuna ortak olabilmek için konuyu Sistem Dershanesi Müdürü Mehmet Çakır' a bahsettiğini, Dershane yönetiminin de konuya büyük bir duyarlılıkla yaklaştığını ve hiçbir maddi beklentileri olmadan destek olduklarını belirterek Dershane Müdürü Mehmet Çakır ve tüm çalışanlarına teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber