3 ay önce temeli atıldı şimdi bitmek üzere

Çankaya Belediyesi’nin yaklaşık 3 buçuk ay önce temeli atılan yeni gündüz bakımevi neredeyse hizmete açılmaya hazır hale geldi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2014 14:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
3 ay önce temeli atıldı şimdi bitmek üzere

CHP Genel Sekreteri Bihlun Tamaylıgil, CHP PM Üyesi Prof. Dr. Oğuz Oyan ve Belediye Başkanı Bülent Tanık tarafından daha 11 Ekim'de görkemli bir törenle temeli atılan gündüz bakımevi, gece gündüz sürdürülen yoğun bir çalışmayla bitme noktasına getirildi. Önümüzdeki 20 gün içerisinde açılması hedeflenen çocuk merkezinin kısa sürede tamamlanması bölge halkının da dikkatini çekerek beğenisini kazandı.

150 ÇOCUK KAPASİTELİ

Toplam 39 kişilik 3 oyun odası, 52 kişilik 4 eğitim odası, 39 kişilik 3 uyku odası, 60 kişilik 3 etkinlik ve drama odası, 60 metrekare kapalı tenefüs odası, 60 metrekare yemekhane ve açık oyun bahçesi ile toplam 150 çocuğa okul öncesi eğitim verebilecek kapasitedeki Gökkuşağı Gündüz Bakımevi, modern mimarisi ile de dikkat çekiyor.

Gündüz Bakımevi'ne bitişik alanda bulunan ve mülkiyet sorunları nedeniyle yıllardır yapılamayan park alanındaki sorunlar da çözüldü ve inşaat başladı. Parkın da tamamlanmasıyla bölgeye gündüz bakımevinin yanı sıra çocukların özgürce oyun oynayıp, eğlenebileceği, vatandaşların da dinlenebilecekleri bir yeşil alan da kazandırılmış olacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber