Adana'da sokak çatışması

Adana'da aralarında husumet bulunan iki grup arasında sokak ortasında çıkan çatışmada, oradan geçmekte olan 13 yaşındaki çocuk yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Ocak 2014 15:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Adana'da sokak çatışması

Olay yerine polis ekipleri sevk edilirken, bu sırada bir kişi sokakta gördüğü annesini, "Anne sen burada ne yapıyorsun, bir kurşun gelse değse ne yapacağız" diyerek olay yerinden uzaklaştırdı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Seyhan ilçesi, Yenibey Mahallesi'ndeki ara sokaklarda meydana geldi. İddiaya göre, uyuşturucu satışı ve adam yaralamadan dolayı birbirleriyle husumetli olan T. ile Ç. aileleri, tabanca ve pompalı tüfekle damlara çıkarak birbirlerine ateş ettiler. Bir anda sokak savaş alanına dönerken, bu sırada sokaktan geçmekte olan 13 yaşındaki T.A. isimli bir çocuk karın bölgesinden yaralandı. Çocuk olay yerine gelen ambulansla Adana Numune Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Çatışma çıkınca çevredeki vatandaşların polisi araması üzerine, olay yerine çok sayıda polis sevk edildi. Bu sırada asayiş, yunus, güven timleri ile birlikte terör ekipleri mahalleyi kuşattı. Grubun çatışmaya devam etmesi üzerine özel harekat ve çevik kuvvet polisi de geldi.

Bu arada polis ile zanlılar arasında kovalamaca yaşandı. Çocuğu yaralayan Kasım T.'nin evi polisler tarafından abluka altına alınırken, şahsın yakınları polise mukavemette bulundu. Kasım T.'nin başka bir sokakta bir evde saklandığını ihbarı alan ekipler buraya baskın düzenlediler ancak zanlıyı yakalayamadı.

Olayla ilgili polis 5 kişiyi gözaltına aldı. Daha sonra gelen olay yeri inceleme ekipleri, araştırma başlattı. Sokakta çok sayıda mermi çekirdeği bulunurken, yunus ekipleri de kaçan zanlıyı bulmak için bir sokağı abluka altına alındı. Bu sırada olay yerine gelen motosikletli bir kişi polislerin arasında annesini görünce bağırarak, "Anne sen ne yapıyorsun, bir kurşun gelse değse ne yapacağız" diyerek annesine kızdı. Annesi de oğluna "Bir şey olmaz" diye tepki verdi. Ancak şahıs, annesini motosikletine alıp olay yerinden uzaklaştırdı.

Polisin olayla ilgili araştırması devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber