Şahin: Hediye edilmek istenenleri satın aldık

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Mayıs 2006 15:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, kendilerine hediye edilmek istenen atları satın aldıklarını bildirdi.

D-8 Zirvesi'nin yapıldığı Bali Adası'nda bulunan Şahin, bazı bakanlara at hediye edildiği yolundaki haberle ilgili olarak gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şahin "Rüşvet diye bir takım ifadeleri son derece ayıplıyorum. Tabii, bu atların, tayların yetiştirilmesi çok ciddi para gerektiriyor. Tazminat olarak Radikal gazetesinden bunların hepsini alacağım, şakır şakır. Adam bir sorar haberi yapmadan" diye konuştu.

Tayların birinin Kocaeli'de, diğerinin Ankara'da olduğunu ifade eden Şahin, ikisini de satın aldığını, satış belgelerinin de Türkiye Jokey Kulübü'nde bulunduğunu söyledi.

Atların hediye edilmek istendiğini kaydeden Şahin, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ben, hediye olarak kabul etmem, satın almak istiyorum dedim. Bir rakam önerdiler ben de kabul ettim. Satış sözleşmesi yaptık, bu sözleşmeye dayalı olarak Türkiye Jokey Kulübü bana at sahipliği belgesi verdi. Bir işin yapılması karşılığı bir hediye söz konusu değil. Herhangi bir iş yapmış da değiliz. Bu haberi yapan gazete ve muhabir sonuçlarına katlanacak."Ne ben ne Abdüllatif Bey ne de başka bir bakan arkadaşım ne rüşvet alır ne de kimseye rüşvet verir. Sadece bize hediye edilmek istenen atları kabul etmeyerek satın aldık."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber