Kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Muğla'nın Fethiye ilçesinde kamyon ile motosikletin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Şubat 2014 20:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Kamyon ile motosiklet çarpıştı: 1 ölü

Kaza, Pazaryeri Mahallesi Ölüdeniz Kavşağı'nda saat 16.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Durmuş Kaban yönetimindeki 06 JNU 97 plakalı kamyon, Patlangıç yoluna dönmek için kavşakta manevra yaptı. Bu sırada aynı istikamette seyir halinde olan Hüseyin Çelik (23) idaresindeki 48 GY 431 plakalı motosiklet, duramayınca kamyonun sağ arka tekerinin altına girdi. Tekerin üzerinden geçtiği Çelik ağır yaralandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Çelik, yolda hayatını kaybetti.

Kazanın ardından bölgede toplanan kalabalık, uzun süre kazazedenin kimliğini öğrenmeye çalıştı. Semt pazarının kurulu olması nedeniyle bölgede yoğun bir araç ve yaya trafiği yaşandı. Gözaltına alınan kamyon şoförü, ifadesinin alınması için karakola götürüldü. Çalışmaların tamamlanmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber