Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı

Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kurulu yapılan seçimle tamamlandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Şubat 2014 22:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası olağan genel kurulu yapıldı

Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın Olağan Genel Kurulu yapılan seçimle tamamlandı.

Zonguldak'ın Devrek ilçesinde faaliyette bulunan Devrek Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 4 yılda bir düzenlenen Olağan Genel Kurulun 21.'si gerçekleştirildi. Devrek Belediye Nikah Salonunda organize edilen seçime iki aday İsmet Akdemir ve Okan Onur arasında çekişmeli geçti. Genel Kurulda toplam 646 kişi oy kullanırken 556 oy İsmet Akdemir'e 86 oy Okan Onur aldı, 1 oy ise geçersiz sayıldı. Divan Başkanlığını Zonguldak Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Akdemir'in yaptığı genel kurul toplantısına AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, AK Parti ilçe Başkanı Serdar Kelebek, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, CHP Devrek Belediye Başkan adayı Songül Malkoç ve yüzlerce esnaf hazır bulundu.

Programda adaylar beşer dakikalık konuşmalarla yapacakları icraatlar hakkında vatandaşlara bilgi sunarlarken, AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar yaptığı konuşmada, "Öncelikle genel kurulun ilçemize, esnafımıza ve Devrek'imize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Öncelikle bu seçimlerin kaybedeni kazananı olmaz. Asıl olan bu seçimlere medeni cesaretini ortaya koyarak yarışa dahil olmaktır. Bu koltuklar dikenlidir, ateşten gömlektir millete hesap vermek zorundasınız onun için çok dikkatli olmak lazımdır. Konumuz değil ama ben buradan ilçemiz ile ilgili gündemde olan ve taburun yerine cezaevi ile ilgili bir takım eylemler düzenlendiğini biliyorum. İnanın buraya çok güzel yatırımlar yapılacak burasının sadece cezaevi değil, 23 bin İnfaz Koruma Memurunun eğitim alacağı bir tesis haline getirilecek ve yine aynı alana 4 yıllık Spor Akademisi ile Aşçılık Meslek Yüksek Okulu'nu dahil edeceğiz çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Yine Devrektaş içinde yakın zamanda olumlu gelişmeler meydana çıkacak ve o tesis yeniden faaliyete geçirilerek vatandaşlarımıza iş istihdamı sağlanacak" dedi.

Düzenlenen Olağan Genel Kurulda 646 kişi oy kullanılırken, 556 oy ile İsmet Akdemir oda başkanlığına seçilirken, asil üyeliklere İzzet Kapucubaş, İsmail Karaöz, Nazif Cinoğlu, Satılmış Kurubaş, Musa Deliacı, Remzi Kışlalı, Yedek Üyeliklere, Yahya Kesbiç, Baki Bayramusta, Özcan Tokaç, Cemal İnam Kerim Ayna, Şeref Turan, Kutluhan Kartoğlu, Asil Üyeliklere, Adnan Semerci, Sadettin Akpınar, Hakan Akalınlı, Yedek Üyeliklere ise Renzi Öksüz, Semra Bartu ve Emrah Korum seçildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber