Balandı: Eski danışmanım silah zoruyla evime girmek istedi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2006 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Anavatan Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Reyhan Balandı, eski danışmanı Ali Yücel Akarcalı'nın dün gece evine silah zoruyla girmek istediğini, apartman görevlisini rehin aldığını ancak suçüstü yakalandığını bildirdi.

Balandı, yaptığı açıklamada, eski danışmanı Akarcalı tarafından dün tehdit edilmesi üzerine, çocuklarını güvenli bir yere götürdüğünü, akşam da Akarcalı'nın evinin kapısını kırarak içeri girmek istediğini anlattı.

Evde kimsenin olmadığını anlayan Akarcalı'nın, apartman görevlisi bir kişiyi silahıyla rehin aldığını öğrenmesi üzerine durumu polise bildirdiğini belirten Balandı, bu kişinin Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekiplerince suçüstü yakalandığını, olayda ölen ya da yaralanan olmadığını kaydetti.

Balandı, Ali Akarcalı'nın kendisinden özür dileyen mektubunun fotokopisi ile "Ali Seydi Yanardağ" isimli sahte kimliğinin fotokopisini de gazetecilere dağıttı.

Reyhan Balandı, daha önce kendisini dolandırdığı ve tehdit ettiği gerekçesiyle Akarcalı hakkında suç duyurusunda bulunmuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber