Milletvekili Balandı'ya silahlı tehdide gözaltı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 16 Mayıs 2006 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Afyonkarahisar Bağımsız Milletvekili Reyhan Balandı'nın eski danışmanı Ali Yücel Akarcalı, gece yarısı Balandı'nın apartmanında olay çıkarınca polis tarafından gözaltına alındı.

Çukurambar 451. sokakta oturan Reyhan Balandı'nın apartmanına 01.30 sıralarında gelen eski danışmanı Ali Yücel Akarcalı, Balandı'yı evinde bulamadı. Bu sırada apartman içerisinde dolaşan ve elinde silah olduğu iddia edilen Akarcalı'yı apartmanın kapıcısı Ali K. dışarı çıkarmak istedi.

Akarcalı ile kapıcı Ali K. arasında tartışma büyürken, kapıcının iddiasına göre, eski danışman silah tehdidi ile dairesine girdi. Balandı'nın olay sırasında apartmana gelmesi üzerine, durum polise bildirildi. Eski danışman gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Polisin olay yerine geldiği sırada Akarcalı'nın üzerinde tabanca bulunamadı ancak daha sonra kapıcı dairesinde bulunan silahın kurusıkı olduğu anlaşıldı.

Kapıcı Ali K.'nın silahla tehdit edildiği iddiaları üzerine Ali Yücel Akarcalı, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne götürüldü.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, daha önce Balandı'nın şikayeti üzerine Akarcalı hakkında ?tehdit? iddiasıyla işlem yapıldı. Akarcalı'nın, Afyonkarahisar'da yayınlanan Balandı'ya ait bir yerel gazetenin kendisine ait olduğu iddiası ve gazetenin devri konusunda Balandı ile anlaşmazlıkları olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber