EÜ Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Durmaz, vefat etti

Haber Giriş : 20 Mayıs 2006 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ege Üniversitesi (EÜ) İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Durmaz, vefat etti.

EÜ'den yapılan yazılı açıklamada, kalp krizi nedeniyle vefat eden Durmaz'ın (62) cenazesinin, 22 Mayıs Pazartesi günü saat 11.00'de İletişim Fakültesi önünde düzenlenecek tören ve Hocazade Camiinde kılınacak öğle namazın ardından Karabağlar Mezarlığında toprağa verileceği belirtildi.

1968 yılında İzmir İktisadi Ticari Bilimler Fakültesinden mezun olduktan sonra akademik kariyerine, ABD'de Michigan State Üniversitesinde mastır yaparak başlayan Durmaz, bir müddet ABD'de görev yaptı. Daha sonra İngiltere Cambridge Üniversitesinde başladığı doktora çalışmasını 1984 yılında Dokuz Eylül Üniversitesinde (DEÜ) tamamladı.

EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümünde yardımcı doçentlik kadrosuna atanan Durmaz, 1996 yılında doçent, 2002 yılında profesör unvanı aldı.

Durmaz, EÜ İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler Bölüm Başkan Yardımcısı, Fakülte Kurulu, Yönetim Kurulu ve EÜ Senato üyesiydi. Biri uluslararası olmak üzere 7 meslek kuruluşuna üye olan Durmaz'ın, 82 makale ve 9 kitabı bulunuyor. Durmaz, evli ve 2 çocuk babasıydı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber