50 yaşındaki memurenin gizli kamerayla aşk santajı

Haber Giriş : 21 Mayıs 2006 10:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir'de evli ve bir çocuklu işadamı 30 yaşındaki İ.K. ile aşk yaşayan 50 yaşındaki devlet memuru N.Ç, iddiaya göre yatak odasına yerleştirdiği gizli kamerayla çekip CD'ye kaydettiği görüntülerle şantaj yapmaya kalkıştı.

ÇİĞLİ İlçesi'nde kuyumcu dükkanı ve döviz bürosu bulunan İ.K. yaklaşık 6 ay önce müşteri olarak işyerine gelen ve İzmir'de bir hastanede memur olan N.Ç. ile tanıştı. İkilinin ilişkisi zamanla gelişti. Çift, N.Ç'nin Karşıyaka'daki evinde buluşmaya başladı. Ancak N.Ç. kendisinden 20 yaş küçük olan işadamı sevgilisiyle evde geçirdiği aşk saatlerini, yatak odasındaki gardıroba yerleştirdiği kamerayla gizlice kaydetti. N.Ç. bir süre sonra da bu görüntüleri CD'ye aktarıp İ.K'ya şantaj yaparak 100 bin YTL istedi. Ancak İ.K. şantaja boyun eğmedi, istediği parayı vermedi.

CD'Yİ EŞİNE VERDİ

Bunun üzerine N.Ç, İ.K'nın Çiğli'de dersane sahibi olan eşi T.K'ya giderek "Kocan seni benimle aldatıyor" dedi. N.Ç. bu ilişkiyi elindeki CD ile ispatlayınca, T.K. hemen boşanma davası açtı. Mahkemede delil olarak kullanmak üzere N.Ç'nin elindeki CD'yi de para karşılığında aldı.

İlişkisiyi öğrenen eşi T.K'nın boşanma davası açması üzerine işadamı İ.K. kendisine şantaj yaptığı gerekçesiyle N.Ç'den şikayetçi oldu. Gözaltına alınıp Gasp Büro Amirliği'ne götürülen N.Ç. ilişkilerini gizli kameraya aldığını kabul ederken, "Tuzak kurdum, çünkü bir daha rahatsız etmesini istemiyordum. Beni rahatsız etmemesi için elimde böyle bir CD'nin olduğunu söyledim" dedi.

Evine yapılan baskında polisin ele geçirdiği CD'de, ilişki sırasındakilerin dışında N.Ç.'nin kamerayı yerleştirirken de görüntüsünün bulunması dikkati çekti. Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen N.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. T.K'nın eşi İ.K. aleyhine açtığı ve kanıt olarak da şantaj CD'sini gösterdiği boşanma davasının görülmesine önümüzdeki günlerde devam edecek.

hürriyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber