'Dur' ihtarına uymayan kapkaççı polisi bacağından bıçakladı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Mayıs 2006 19:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Mersin'de 11 kapkaç ve 1 gasp suçunun zanlısı, polisin (dur) ihtarına uymayarak, görevli polisi elindeki bıçakla yaraladı. Zanlı, bıçaklanan polis tarafından ateş edilerek yaralı olarak etkisiz hale getirildi.

Dün gece Güneykent Mahallesi'nde plakasız ve çalıntı motosikletle kapkaç olayına karışan ve daha önceden 11 kapkaç ve 1 gasp suçunun zanlısı olarak aranan Ç.F. (17) ve arkadaşı M.Ş.Ö. (17), olay yerinden kaçtı.

Polis ekiplerinin verdiği eşkalden yola çıkan ?Yunus? ekipleri, Zeki Ayan Mahallesi'nde gördüğü zanlıların peşine düştü. Polisin (dur) ihtarına uymayıp motosikletle kaçmaya çalışan iki kişi, motosikleti bırakarak, yaya olarak kaçmaya başladılar.

Yardımcı ekiplerin de gelmesiyle zanlıların peşine düşen polis ekipleri, bu kişileri Akbelen Mahallesi'ndeki ADESE Alışveriş Merkezi'nin arkasında sıkıştırdı.

Ç.F. elindeki bıçakla kendilerini takip eden polis memuruna saldırdı. Saldırıda polis memuru bacağından bıçaklandı. Daha sonra yaralı polis memuru, kendisini bıçaklayan Ç.F'nin ayağına ateş ederek etkisiz hale getirdi.

Ç.F, 112 acil servis ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Mersin Devlet Hastanesine kaldırıldı. Diğer zanlı M.Ş.O. ise gözaltına alındı.

Ayağından yaralanan polis memuru da ekip otosu ile hastaneye kaldırıldı. Yetkililer, olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğünü kaydettiler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber