Şener'e cumhurbaşkanlığı sürprizi

Haber Giriş : 25 Mayıs 2006 09:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adı cumhurbaşkanlığı için anılan Başbakan Yardımcısı Abdüllatif Şener, katıldığı Gelirler Kontrolörleri ödül töreninde bir sürprizle karşılaştı. Asım Gezer isimli bir emekli mali müşavir, Şener'i, "Hoşgeldiniz Sayın Cumhurbaşkanım" diye karşıladı. Gece boyunca Şener'in yanından ayrılmayan Gezer, Şener'in korumaları tarafından uzaklaştırılıdı.

Gelirler Kontrolörleri Derneği'nin dün düzenlenen 70. kuruluş kokteyline gelirler kontrolörü kökenli olan Bakan Şener de katıldı. Gezer, törende onur ödülü alan Şener'i gece boyunca markaja aldı. Bakan Şener'e "cumhurbaşkanım" diye hitap eden Gezer, fırsat bulduğu ilk anda yine Şener'in yanına giderek, "Altı ay önce rüyamda gördüm. Cumhurbaşkanı oluyordunuz" dedi.

Korumalar yine müdahale ederek Gezer'i uzaklaştırırken, "Yeri burası değil" diyerek tepki gösterdiler. Kokteylden ayrılırken yine Şener'in peşinden koşan Gezer, bukez de "Güle güle Sayın Cumhurbaşkanım" diyerek Şener'i uğurladı. Daha önce Gezer'e hiçbir tepki göstermeyen Şener, bu sefer kendini gülmekten alıkoyamadı.

Gezer'in zorla yanından uzaklaştırıldığını gören Şener, müdahale ederek, Gezer'in yanında gitti ve elini sıktı. Gezer, Bakan Şener'e, "Millet sizi Cumhurbaşkanı olarak görmek istiyor" dedi. Gezer, altı ay önce Şener'e bir kart gönderdiğini belirterek, "Ona kendisini cumhurbaşkanı olarak görmek istediğimi söyledim" dedi.

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber