Lise öğrencisi sulama kanalında öldü

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2006 21:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aydın'ın Karacasu ilçesinde lise öğrencisinin sulama kanalında ölü bulunmasının ardından yapılan soruşturmada, genç kızın tarım ilacı içerek intihar ettiği belirtildi.

Yaylalı Mahallesi Ahmet Deresi mevkiindeki tarlalarda çalışan çiftçilerin, dün akşam sulama kanalında buldukları ve yaklaşık bir haftadır kayıp olan lise öğrencisi Özlem Çetin, tarım ilacı içerek intihar etti.

Emniyet yetkileri, genç kızın vücudunda herhangi bir darp izine rastlanılmadığını, cesedin ağız kısmında tarım ilacı bulgularına rastlanıldığını belirttiler.

ANNESİ KABUL ETMİYOR

Kızının intihar edecek hiç bir sebebi bulunmadığını bildiren annesi Durcan Ceylan Çetin ise AA muhabirine yaptığı açıklamada, kızıyla arasında hiç bir problemin olmadığını söyledi.

Kızının en son ?Dershaneye gidiyorum? diye evden ayrıldığını belirten anne Çetin, şöyle konuştu:

?Kızımla son konuşmamızda (Anne beni rahatsız ediyorlar takip ediyorlar) demişti. Kızımın takip edildiğini gören komşular var. Kızım üniversite sınavına hazırlanıyordu dersleri iyiydi. Daha yeni üniversite puanlarını birlikte incelemiştik. Onu okutabilmek için çok büyük emek verdim. Kızımı takip edenler bulunsun. İntihar etmesi mümkün değil. Zorla ilaç içirdiler.?

Babasının da iki yıl önce intihar ettiği öğrenilen genç kızın cenazesi, Karacasu Camisi'nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber