Elleri kelepçeli kaçırılan asker yakalandı

Şereflikoçhisar'da izinli geldiği memleketinde piknik alanındaki hareketleri nedeniyle şikayet üzerine gözaltına alınan Er F.G, adliye çıkışı elleri kelepçeli şekilde bir grup tarafından kaçırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 02 Haziran 2014 17:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Elleri kelepçeli kaçırılan asker yakalandı

Şereflikoçhisar'da izinli geldiği memleketinde piknik alanındaki hareketleri nedeniyle şikayet üzerine gözaltına alınan asker, adliye çıkışı elleri kelepçeli şekilde bir grup tarafından kaçırıldı. Kaçtığı araç tespit edilen asker, güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonla kısa sürede yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, askeri birliğinden izinli olarak Şereflikoçhisar'a gelen F.G, bir aile piknik alanında arkadaşlarıyla eğlenmeye gitti. F.G ve arkadaşlarının hareketlerinden rahatsız olan çevredeki vatandaşların şikayeti üzerine, piknik alanına polis geldi. Kimlik tespitinin ardından F.G'nin asker olduğu ve izine geldiğinin belirlenmesi üzerine durum ilçedeki Tatbikat Merkez Komutanlığına bildirildi. Buradan gelen askeri inzibatlar, F.G'yi gözaltına aldı.

İnzibatlar eşliğinde Şereflikoçhisar Adliye Sarayı'na getirilen F.G, Cumhuriyet Savcılığında ifade verdikten sonra adliyeden çıkarılırken F.G'nin yakınları olduğu bildirilen bir grup tarafından oluşturulan kargaşada daha önceden hazır bekletilen otomobile elleri kelepçeli şekilde kaçırıldı.

F.G'nin içinde bulunduğu araç, kısa sürede yakalandı.

F.G, askeri araçla cezaevine götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber