MEM sekreteri tecavüze direnirken balkondan atılmış

Iğdır Milli Eğitim Müdürü'nün sekreteri Gönül Aras'ın bir evin balkonundan düşüp öldüğü söylenmişti. Ancak polise konuşan olayın tanıkları, Aras'ın tecavüz girişimine direndiği evin sahibi tarafından, aşağı itildiğini söyledi

Kaynak : Sabah
Haber Giriş : 08 Haziran 2014 07:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
MEM sekreteri tecavüze direnirken balkondan atılmış
ÖZKAN AYDIN

Ağrı Doğubayazıt'ta ikinci kattaki bir evin balkonundan düşerek ölen ve intihar ettiği iddia edilen Iğdır Milli Eğitim Müdürünün sekreteri Gönül Aras'ın cinayete kurban gittiği öne sürüldü. Tanıkların ifadelerine göre 24 yaşındaki Gönül Aras, bir süre önce arkadaşı Emine Karacan aracılığıyla, Doğubayazıt'ta oturan Osman Akkuş ile tanıştı. Olay günü de Emine Karacan'ın ısrarıyla Doğubayazıt'a gitti. Burada Emine Karacan ve erkek arkadaşı Ali Paşa Tozbey ile Osman Akkuş'la buluştu. Akşam saatlerinde Osman Akkuş'un evine giden grup alkol aldı. Bir süre sonra Emine Karacan ve sevgilisi odadan çıkıp Aras'la Akkuş'u başbaşa bıraktı. İddialara göre Akkuş, alkolün de etkisiyle Aras'a zorla sahip olmaya kalkıştı. Genç kadın tepki gösterip polisi arayınca Akkuş tarafından balkondan aşağı atıldı.

İRAN'A KAÇMA İHTİMALİ VAR

Emine Karacan ve sevgilisi, Aras'ın cinayetten bir kaç dakika önce gürültü duydukları için odaya gittiklerini, Aras'ın kendilerine "Osman bana uygunsuz tekliflerde bulunuyor, tecavüze kalkıştı. Ya beni bırakın ya da polisi arayacağım" dediklerini söyledi. Nitekim iddiya göre bir süre sonra polisi aramaya kalkışan Aras, Akkuş tarafından sürüklenerek balkona götürüldü. Gönül Aras'ı kucaklayıp balkondan aşağı attı. Evde çok sayıda içki şişesi bulan polis Emine Karacan ve sevgilisini gözaltına aldı. Emniyette gerçeği itiraf eden Karacan ve sevgilisi, yaşananları anlatarak, Osman Akkuş'un Gönül Aras'ı balkondan aşağı atarak ölümüne neden olduğunu söyledi. Gönül Aras, Aralık ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verilirken, Doğubayazıt'ta halı ve kilim dükkanı işleten Akkuş'un sık sık iş için İran'a gidip geldiği, olaydan sonra da İran'a kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

MEM memurunu öldüren şüpheli tutuklandı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber