Kalbinden vurulan polis şehit oldu

Edirne'de, iki grup arasındaki kavgaya müdahale etmeye çalışırken silahla yaralanan polis memuru, hastaneye kaldırıldı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 09 Haziran 2014 16:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edirne'de yaralanan polis memuru şehit oldu

Edirne'de, iki grup arasındaki kavgaya müdahale etmek isterken yaralanan polis memuru Hüseyin İmrağ, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Selamsız Sokak'ta devriye görevi yaparken iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale eden ve açılan ateş sonucunda yaralanan İmrağ, Edirne Devlet Hastanesindeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

İmrağ'ın göğsünden yaralandığı belirtilmişti.

Bu arada İmrağ'ın eşi Hüsne İmrağ'ın da 4 aylık hamile olduğu ve Selimiye Devlet Hastanesinde kontrol altında tutulduğu bildirildi.

İmrağ ve eşinin yakınları ile mesai arkadaşları, devlet hastanesi bahçesindeki bekleyişlerini sürdürüyor.


Edirne'de, iki grup arasındaki kavgaya müdahale etmek isteyen polis memuru, silahla yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Selamsız Sokak'ta devriye görevi yaparken, iki grup arasındaki silahlı kavgaya müdahale etti.

Bu sırada açılan ateş sonucu polis memuru Hüseyin İmga yaralandı. Kalbinden yaralandığı belirtilen İmga, Edirne Devlet Hastanesine götürülerek ameliyata alındı. Olaya karıştığı iddia edilen kişi ya da kişiler gözaltına alındı.

Bu arada polis ekipleri, olay yerinde delil toplama çalışması yaptı, güvenlik kameralarını inceledi. Cumhuriyet Başsavcısı Uğur Yiğitbilek de olay yerinde incelmelerde bulundu, polisten konuya ilişkin bilgi aldı.

Olaya karıştığı ifade edilen araçlardan biri de çekici yardımıyla bölgeden çekildi.

- "Olayın failleri yakalandı"

Edirne Devlet Hastanesine giderek yaralı polis memuru hakkında bilgi alan Emniyet Müdür Rahmi Baştuğ, gazetecilerin sorusu üzerine, polis memuru Hüseyin İmga'nın iki grup arasındaki arbedeyi ayırmaya çalışırken silahla yaralandığını söyledi.

"Olayın tüm faillerini yakaladık" diyen Baştuğ, polis memurunun ameliyatının sürdüğünü kaydetti.

Polisin şehit olduğu kavgada 13 gözaltı

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber