'Atatürk için ayağa kalkmayanların kafasına sıkacağız'

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 76'ncı yıldönümünde, Türkiye'nin dört bir yanında törenler, mevlitler ve dualarla anıldı.

Haber Giriş : 10 Kasım 2014 20:52, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
'Atatürk için ayağa kalkmayanların kafasına sıkacağız'

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ölümünün 76'ncı yıldönümünde, Türkiye'nin dört bir yanında törenler, mevlitler ve dualarla anıldı. Sosyal medyada da çok sayıda paylaşım yapıldı. O paylaşımlardan en dikkat çekeni ise Gül Turan isimli bir bayanın Facebook'a yüklediği video oldu.

"SAYGI DURUŞUNDA BULUNMAYANLARIN KAFASINA SIKACAĞIZ"

Tan, belediye otobüsündeyken sirenler çalmaya başlayınca ayağa kalktı. Ancak otobüste ayağa kalkmayanlar vardı. Duruma sinirlenen Gül Tan, "Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk için saygı duruşuna geçmeyenlerin bir gün kafasına sıkacağız" diye bağırdı. Bunun üzerine yerlerinde oturan yolcular ayağa kalktı.

TEPKİ GÖSTEREN KADINI DA TEHDİT ETTİ

Kendisini izinsiz olarak video çektiği için Gülten Tan'a tepki gösteren güneş gözlüğü takan kadın ise tehdit ettiğini yine Faceboo'ta paylaştı. TC Gülten Tan adlı kişi paylaştığı videonun altına 'Adamı böyle ayağa dikerler işte. Sonrasında bu gözlüklü beni çekmenize ben izin vermedim nasıl çekersiniz dedi. Sana mı soracağım dedim. Terbiyesiz dedi bana. Ağzını topla yada gelip ben toplayayim dedim.

Sustu.' şeklinde yorum yazdı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber