Sistem arızası Bakan Elvan'ı sıkıntıya soktu

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda bakanlığına bağlı kuruluşların bütçesi ile çalışmalarını anlattığı sunumda, teknik aksaklıklar nedeniyle sıkıntı yaşadı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Kasım 2014 13:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Sistem arızası Bakan Elvan'ı sıkıntıya soktu

Sunumu yaptığı LCD ekran arıza yaptı ve sunum ekranı zaman zaman kapandı. Bu yaşananlar gülüşmelere neden olurken, muhalefet milletvekilleri Bakan Elvan'a, iletişim ekibiniz çalışmıyor esprisi yaptı.

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolları Genel Müdürlüğü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nün bütçe, kesin hesap ve Sayıştay raporu sunumunu ve bakanlığın çalışmalarını Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan yaptı.

Bakan Elvan'ın hazırlattığı sunum, komisyon salonundaki LCD ekranlara yansıtıldı ve komisyon üyelerinin bilgisine sunuldu, bakan Elvan ise slayt şeklindeki ekranlara yansıyan sunumu kumanda ile hareket ettirerek sesli olarak da anlattı. Sunum sırasında ise aksilikler yaşandı. Bakan Elvan'ın önündeki LCD ekran arızalandı. Zaman zaman da komisyon salonuna yansıyan slayt gösterisi görüntüsü kapandı. Bu yaşananlar ise gülüşmelere neden oldu. Muhalefet milletvekilleri, bakan Elvan'a "İletişim ekibiniz çalışmıyor" diye espri yaptı. Bakan Elvan ise çalışmalarını yaklaşık 1 saat süren sunumla komisyon üyelerine anlattı.

Fırat KESKİNKILIÇ / ANKARA

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber