Polis bıçaklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Temmuz 2006 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silivri'de düzenlenen Yoğut Festivali kapsamında Davut Güloğlu konser verirken izleyiciler arasında kavga çıktı.

Kavgayı ayırmak için seyirciler arasında giren polisler saldırıya uğradı. Gruptaki eli bıçaklı kişinin bir polisi bıçaklama anı DHA muhabiri tarafından görüntülendi.

Eli bıçaklı saldırgan arkadaşlarının çıkardığı arbededen yararlanarak kaçmasına rağmen kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Silivri'de 5 günden bu yana sürden ?2'nci Uluslararası Yoğurt Festivali'nin son gününde Davut Güloğlu konser verirken, izleyiciler arasında yoğunluk nedeniyle arbede çıktı. Polis memuru Ümit Avcı, olaya müdahale etmek istedi.

Sandalyelerin havada uçuştuğu kavgada 4-5 kişilik gruba müdahale eden polis memuru kimliği belirsiz kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Elinde bıçak olan bir kişinin polisi bıçaklayıp kaçması kameralar tarafından görüntülendi. Saldırı sırasında polis memuru Avcı kalçasından 2 bıçak darbesi aldı.

Gelen takviye ekiplerini gören saldırgan kaçarken arkadaşları, polislere bira şişeleri ile saldırdı. Yaşanan karışıklık nedeniyle polis ekipleri polisi bıçaklayan saldırganın kaçtığını farketmedi. Olay nedeniyle Güloğlu konsere ara vermek zorunda kaldı. Olayların yatışmasından ardından Güloğlu, konserini sürdürdü. Yaralanan polis memuru Ümit Avcı, Silivri Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Silivri Millet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Polis ekipleri kaçan saldırganı yakalamak için operasyon düzenledi. Çeşitli yerlere baskın yapan ekipler yarım saat sonra çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınanlar arasında polisi yaralayan saldırganın da olduğu belirlendi. Soruşturmayı sürdürülürken hastaneye kaldırılan polis memurunun durumunun iyi olduğu belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber