OKS sonuçları özelinde Abbas Güçlü eleştirisi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 19 Temmuz 2006 00:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Abbas Güçlü, Salı günkü yazısının başlığına "OKS komedisinde son perde" başlığını uygun görmiş. Bu yazısını, tümüyle bir örneğe ayırmış. Yazı şöyle:

Adayın biri kendisini arıyor. Diyorki "ben 100 soru cevapladım ama puan kartımda yanlışı ve doğrusu toplam 72 işaretleme var" diyor. Güçlü, açıp sınavlar dairesi başkanlığına soruyor. Ona deniyorki bu arkadaş "özürlü", bu nedenle şekil ve görselliğe yönelik sorulardan muaf tutulmuş... O dönüyor adaya, diyorki "Ya arkadaşım, özürlüydün, niye söylemedin"... O da diyorki, benim sol gözüm özürlü, sağ gözüm ise normal görüyor. Soruları kendim okudum, kendim yaptım. Bunun üzerine de Abbas Güçlü diyorki "Komdide son perde" diyor.

Sınava katılan 750.000'e yakın adaydan Abbas GÜÇLÜ beyefendinin bulduğu ve MEB'in hatası dediği olaya bakın lütfen. Elle tutulur ne tarafı var, bu aday başvuru bilgilerine 'görme özürlüyüm' diye belirtmiş dolayısı ile kendisi şekil ve görselliğe yönelik sorulardan muaf tutulmuş ve değerlendirmesi buna göre yapılmıştır,

Bu köşe yazarının bütün kamu oyunu yanıltmaya, velilerin kafasına karıştırmaya ne hakkı var. Sınavlar dairesinde gecesini gündüzüne katıp hizmet eden insanların emekleri nasıl hiçe sayılır.

Hepimizin çocuğu var, hepimiz onların geleceği için uğraşıyoruz, bu kişiyi eğitim teknolojileri genel müdürlüğü çalışanları olarak protesto ediyoruz. Milliyet Gazetesi gibi saygın bir gazetenin köşesine bu kişi yakışmıyor. İftira ve yalan haber, "haber" değildir. Bu kişinin gerçek mesleği nedir? Bütün kamuoyundan velilerden rica ediyoruz eğer kafalarında en ufak bir şüphesi olan varsa, bildiği birşey varsa, lütfen yargıya intikal ettirilsin.

Bizim kapımız herkese açıktır, yaptığımız işle ilgili herkese hesap vermeye hazırız, ve lütfen velilerden ve öğrencilerden, yorum yazan kişilerden rica ediyorum buyrun gelin bizi ziyaret edin, biz sizlere hizmet etmekten ve bu tür yalan haber yazan kişilerden daha somut bilgier vereceğimizden emin olun.

Haberi yazan: oya79

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber