Saç dökülmesine karşı yapılması gerekenler

Hastanın kendi bedeninden alınan yağ dokusuyla hazırlanmış kök hücreden zenginleştirilmiş sıvı, saç dökülmesine karşı kullanılan son dönemlerin en etkili uygulamalar arasında yer alıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Şubat 2015 11:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:57
Saç dökülmesine karşı yapılması gerekenler

Saç dökülmesi ya da saç seyrelmesi yaşayan pek çok insan bu sorunla baş etmeye çabalarken, özgüvenini kaybediyor ve sosyal hayata karşı isteksizlik yaşıyor. Estetik International Sağlık Grubu laboratuarlarında Organik Saç Ekimi konusunda yapılan çalışmalar sonucunda, saç dökülmesine karşı oldukça etkili bir yöntem bulundu. Konuyla ilgili açıklama yapan Dr. Mustafa Kemal Ataönder, "Organik Saç Ekimi işleminde kullandığımız, hastanın kendi yağ dokusundan, Cihantimur Yağ Transferi tekniğiyle alınan kök hücreden zenginleştirilmiş sıvının saç dökülmesine karşı radikal sonuçlar verdiğini tespit ettik. Saç dökülmesi ve ya saçlarında seyreklik yaşayan hastalara tatbik edildiğinde, saç dökülmesini durduğunu, dökülen saçların tekrar çıktığını ve çıkan saçların da eskisinden çok daha sağlıklı, canlı ve parlak olduğu gözlemliyoruz" dedi.

DÜNYA'DA VE TÜRKİYE'DE BİR İLK

Saç dökülmesinin nedenleri pek çok farklı sorun sayesinde meydana geldiğini belirten Dr. Mustafa Kemal Ataönder, "Kalıtsal, sağlıksız beslenme, ilaçların yan etkisi, yaşa bağlı saç seyrekleşmesi, sağlıksız kafa derisi, aşırı kuaför uygulamaları, saç şekillendirme araçları ve uygulamaları, saç dökülmesinin nedenleri olabilir. Saç kaybınızın nedenlerini bulmak için, öncelikle bir hekim tarafından muayene edilmeniz ve soruna tıbbı çareler bulmanız en doğru seçim olacaktır. Bu sebeple Estetik International kliniklerinde, bilimsel gerçekliğe dayalı, etkili sonuçların alındığı kanıtlanmış dünyada ve Türkiye'de ilk defa kullanılan, kendi yağınız ve kendi kök hücrenizle, saç dökülmesine karşı savaş açabilirsiniz" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber