Dünya noterleri İstanbul'da buluşuyor

Türkiye Noterler Birliği (TNB) Başkanı Tutar: - "Tüm dünyadan ulusal noter birliklerini ve temsilcilerini ağırlamak bizler için büyük gurur"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Nisan 2015 15:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Dünya noterleri İstanbul'da buluşuyor

Uluslararası Noterler Birliği'nin kurumsal toplantıları, Türkiye Noterler Birliği (TNB) ev sahipliğinde 15-18 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Türkiye Noterler Birliği'nden yapılan açıklamaya göre, TNB dünyanın 86 farklı ülkesinden noterleri ve temsilcilerini İstanbul'da bir araya getirecek.

Uluslararası Noterler Birliği Başkanı Daniel Sedar Senghor ve Avrupa Birliği Noterler Konseyi (CNUE) Başkanı Jean Terrade'nin de katılacağı kongreye 86 ülkeden 200'ü aşkın noterin gelmesi bekleniyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen TNB Başkanı Yunus Tutar, Avrupa Birliği Noterler Konseyi Genel Kurul Toplantısı'nın ardından Uluslararası Noterler Birliği'nin kurumsal toplantılarına ev sahipliği yapmaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, "Tüm dünyadan ulusal noter birliklerini ve temsilcilerini ağırlamak bizler için büyük gurur" ifadesini kullandı.

Türkiye'de de noterlik kurumunun gelişmesi ve ülkeye daha büyük katkılar sağlaması için çalıştıklarını aktaran Tutar, bu tip büyük organizasyonları İstanbul'da gerçekleştirmenin kendilerine mutluluk verdiğini ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber