Oy verilen sınıfta notla propaganda iddiası

Balıkesir'deki iki sınıfta, üzerine çarpı atılmış ampul resmi ve "Lütfen ışıkları kapatınız" yazılı kağıt bulundu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Haziran 2015 18:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
Oy verilen sınıfta notla propaganda iddiası

Balıkesir'de oy kullanılan bir okulun iki sınıfında, üzerine çarpı atılmış ampul resmi ve "Lütfen ışıkları kapatınız" yazılı kağıt bulundu.

AK Parti Balıkesir milletvekili adayı Mahmut Poyrazlı, merkez Karesi İlçe Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ile okulun önünde yaptığı açıklamada, partisinin sandık müşahidinin "bazı sınıflarda halkı yönlendirmek için duvara yapıştırılmış kağıtlar olduğunu" söylediğini belirtti.

Bunun üzerine, girdikleri iki sınıfta AK Parti logosunu andıran şekilde, üzerinde çarpı işareti bulunan ampul resmi ve "Lütfen ışıkları kapatınız" yazılı duvara yapıştırılmış kağıtlar gördüklerini kaydeden Poyrazlı, şu ifadeleri kullandı:

"Oy kullanmak için kabine girecek vatandaşların rahatlıkla görebileceği şekilde resimli yazılar asılmış. Aynı okulda sandık bulunmayan diğer sınıfları da gezdiğimizde böyle yazıların olmadığını tespit ettik. Birileri seçim kampanyası sürecinde sürekli bu tip şeyler yaptı. Seçime gölge düşürmek amacıyla birileri bir şeyler yapmaya çalışıyor. Biz hep bu seçimin memleket için hayırlı olmasını Cenabıhak'tan niyaz ettik. Bu tip girişimler hiçbir zaman başarılı olamayacak. Milli irade, inşallah çok iyi bir şekilde bu seçimde de tecelli edecek."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber