Doktorun bilgisayarı çalınınca...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Ağustos 2006 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Eski Bursa İl Sağlık Müdürü Dr. Hüseyin Hüsnü Serdar, yayına hazır haldeki kitabı ve mesleki bilgilerinin kayıtlı olduğu dizüstü bilgisayarının çalındığını belirterek, zanlıdan "insafa gelip" bilgisayarındaki bilgileri kendisine göndermesini istedi.

Bursa Devlet Hastanesi Nöroloji Kliniğinde görev yapan Serdar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 25 Ağustosta, nöbet çıkışında Setbaşı semtindeki Atatürk İlköğretim Okulunun yakınına park ettiği otomobilinden, içinde dizüstü bilgisayar, doktor kaşesi, kartvizitleri ve kişisel eşyalarının bulunduğu çantasının çalındığını öne sürdü.

Çantasının çalınması üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğüne başvurduğunu, ekiplerin çalışmalarını sürdürdüklerini, ancak şu ana kadar çantasının bulunamadığını anlatan Serdar, dizüstü bilgisayarıyla birlikte "beyninin yarısının gittiğini" söyledi.

Bilgisayarın, üzerinde çalıştığı kitabın taslağının yanı sıra Sağlık Müdürlüğü yaptığı dönemdeki bilgilerin, halen başkanlıklarını yaptığı Bursa Sağlıkspor Kulübü ile Çevreyi Koruma ve Geliştirme Derneğinin (ÇEVREM)

çalışmalarını içeren dokümanların bulunduğunu kaydeden Serdar, şöyle konuştu:

"Bunca zamanın birikimlerini bilgisayarımda toplamıştım, bilgisayar adeta beynimin yarısıydı. Bilgisayarımın çalındığına değil giden bilgilere üzülüyorum.

Çantamı çalan kişiden, insafa gelip bilgisayarımdaki bilgileri CD'ye yükleyerek görev yaptığım hastaneye göndermesini rica ediyorum. Bu bilgiler benim için çok önemli."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber