İftarda üzerinde Arapça 'Allah' yazılı pide yendiği iddiası

AK Parti Sakarya İl Başkanı Kılıç: - "İyi niyetle 'jest olsun' diye yapmış olabilirler ama konunun nereye çıkacağını bilemeyebilirler fakat biz uygun olmadığını söyledik. Masada 1-2 dakika ya durdu ya durmadı. Konu bu"

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 13 Temmuz 2015 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
İftarda üzerinde Arapça 'Allah' yazılı pide yendiği iddiası

AK Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç, partisinin Serdivan İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftarda üzerinde Arapça "Allah" yazılı pide yenildiği iddialarına ilişkin, "İyi niyetle 'jest olsun' diye yapmış olabilirler ama konunun nereye çıkacağını bilemeyebilirler fakat biz uygun olmadığını söyledik. Masada 1-2 dakika ya durdu ya durmadı. Konu bu" dedi.

Kılıç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 30. İlçe Danışma Meclisi Toplantısı'nın ardından dün partisinin Serdivan İlçe Başkanlığınca düzenlenen iftara katıldıklarını söyledi.

İftara az bir süre kala protokol masasına pide getirildiğini aktaran Kılıç, "Pide üzerindeki yazının tersinde kaldık. Ayağa kalkıp pideye baktım, 'Allah' lafzının yazdığını görünce 'uygun olmaz, bunu hemen kaldırın' dedim ve hemen kaldırdılar" ifadesini kullandı.

Kılıç, sosyal paylaşım sitesindeki fotoğrafın da pide konulduğu esnada çekildiğine işaret ederek, "Uyarımızın ardından hemen kaldırdılar ama o dakika bir fotoğraf çekildi demek ki, onu da herhalde servis ettiler. İyi niyetle 'jest olsun' diye yapmış olabilirler ama konunun nereye çıkacağını bilemeyebilirler fakat biz uygun olmadığını söyledik. Masada 1-2 dakika ya durdu ya durmadı. Konu bu" diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber